monisiaa945
Fanka BB :)
Super! To super wiadomość, mówiłam, że będzie dobrzeDzisiaj 388.14

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! To super wiadomość, mówiłam, że będzie dobrzeDzisiaj 388.14
Ja po każdym transferze czekałam do 10 dnia po i nigdy nie robiłam sikańca bo się bałamSuper! To super wiadomość, mówiłam, że będzie dobrzebardzo chciałabym dołączyć do Ciebie. Ja robię badanie w następną sobotę, nie wiem jak wytrzymam do niej...
Ja też się boję i raczej nie zrobię, a w sobotę mam 10 dptJa po każdym transferze czekałam do 10 dnia po i nigdy nie robiłam sikańca bo się bałam
908 dzisiajDzisiaj 388.14
Robiłaś? Masz wyniki?Super! To super wiadomość, mówiłam, że będzie dobrzebardzo chciałabym dołączyć do Ciebie. Ja robię badanie w następną sobotę, nie wiem jak wytrzymam do niej...
Robiłam...niestety pierwsze podejście nie udaneRobiłaś? Masz wyniki?
Tylko dziwi mnie to, że nie kazała robić nam dodatkowych badań dlaczego to niepowodzenie...tylko od razu następne próba bez sprawdzenia niczego.Robiłaś? Masz
Robiłaś? Masz wyniki?
Przykro mi. Ile macie zarodków jeszcze?Robiłam...niestety pierwsze podejście nie udaneBeta nawet nie drgnęła 0.1...a myślałam, że coś się dzieje, bo cały czas czułam takie dziwne uczucie w brzuchu. No nic odstawiłam już leki, czekam na okres, ma przyjść za kilka dni i znów zaczynam brac estrofem i wizyta u Pani Doktor w 10-13 dc...
Ja w pierwszej procedurze miałam tylko jeden zarodek i po porażce zaczynaliśmy wszystko od nowa, z drugiej procedury było dwa dwa zarodki , dopiero drugi transfer po przebadaniu całej immunologii, obniżeniu TSH i prolaktyny się udał, dzisiaj mam wizytęTylko dziwi mnie to, że nie kazała robić nam dodatkowych badań dlaczego to niepowodzenie...tylko od razu następne próba bez sprawdzenia niczego.