reklama

Pierwsze przeziębienie chyba...

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
G

goszczaca

Gość
Dziewczyny co mam robić, strasznie jestem spanikowana. Moje dziecko pierwszy raz złapał infekcje i nie wiem, co już myśleć. Najlepsze jest to, że w nocy miał stan podgoraczkowy nie spał 3 godziny, z rana dostał mleko i wszystko zwymiotowal. Ze trzy razy do tej pory zdarzyło mi się kaszlnac, temperatura ok 38 st. Podalam mu syrop; dwie kupki o normalnej konsystencji bardzo śmierdzące bez śluzu, zastanawia mnie fakt, że mało sika; a non stop kuca na podłodze i steka jak by chciał zrobić siku a nie może. Nie wiem czy to grypa, przeziębienie czy infekcja drog moczowych:( poradzcie mi coś; ( strasznie się martwię.

reklama
reklama
Zobaczę co w nocy będzie się działo.
W nocy spał ok. Ale dzisiaj pojawił się bezbarwny katar w dużej ilości. Właśnie jedziemy do lekarza, najlepsze jest to ze numerkow brak ale trzeba będzie wcisnąć. Co za polityka w miastach jest z tymi numerkami. U mnie na wsi pediatry nie ma, ale jakoś nie ma zasady numerki. Przyjmuje tyle pacjentów ile przychodzi i Koniec.

ANDZELIKA fosidal i pulneo to to samo ta sama substancja czynna może sie różnić środkami konserwującymi.Jest to lek przeciwzapalny u nas bardzo pomógł mojej córce.Słyszałam natomiast że niektóre dzieci miały jeszcze gorzej po tym leku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry