reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
faktycznie ewach - miejsce w podpisie jest ograniczone mozesz nie zmiescic drugiego zdjecia, ale moze cos wykombinujesz :)

reklama
Kosmi obok sie nie zmieści niestety

Dori dzięki :-)

Idzia no coś wykombinuje

Ewach możesz w programie Paint wkleić zdjęcie jedno obok drugiego i tak zrobić jedno szersze - i tak zamieścić

Moja mała właśnie sobie zrobiła imperzkę... może pożegnalną ;) Kopie, wali, przemieszcza się - czuję jakby za chwilkę miał się brzuch rozerwać.

Może... dziś była u babci i obiecałam jej że następnym razem już zobaczy babcię a nie tylko usłyszy ;) Pewnie chce jak najszybciej poznać rodzinkę ;D

To jest niesamowite Magdaleona, że ty już możesz tak powiedzieć i to jest całkiem realne. Jak ten czas leci! Dopiero co pokazywały nam się brzuszki i polowałyśmy na pierwsze kopniaczki (które raczej nie zasługiwały na to miano z racji delikatności).

dziewczyny te suwaczki coraz mniej dni pokazują
i juz po mału zaczynam odczuwać stracha

Ta, pamiętam jak było przeszło 180 ni jak odnalazłam bb, a teraz.....

Powiem Wam szczerze, ze stracha miałam do początku 9 m-ca, bo obawiałam się pewnie, zeby donosić ciąże i zeby wszystko było ok. A teraz jakoś tak spokojniej podchodzę do tego. Wiem, że moze być teraz w każdej chwili, ale staram sie przyspieszać niczego. Mimo, ze moja mam wyladowała w szpitalu, ale staram sie nie denerwować.

Toć jak weszło to i jakoś wyjdzie, będzie bolało ale sobie poradzimy:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry