Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MonisiQa - mój fikacz szaleje dzis jak dziki takie kopniaki posyła że ho ho - tatuś sie śmieje że piłkarzem będzie (jeśli to facet) byle nie grał w polskiej drużynie
Moja Mała chyba aerobik dziś ćwiczyła ;D Teraz tez jest spokojniutka i malutko się rusza... ale zaraz bedzie obiadek i po obiadku pewnie się znów uaktywni
Powiedzcie mi czy to jest normalne??? Maluch bulgocze zazwyczaj po jedzeniu ale od dwóch dni dość słabo, wczoraj zaledwie raz zabulgotał, przedwczoraj nie czułam nic. Zazwyczaj te bulgoty nie są za mocne i generalnie chyba mam leniwca w brzuchu, bo jak czytam Inez to zazdroszczę takiego ruchiwego maleństwa. Mój chyba cały czas śpi. Mąż oczywiście uważa, że jest ok. bo przez ostatnie 2 dni biometeo było okropne, a jak twierdzi maluch wdał się w niego i jak pada na dworze to się nie rusza.
Mam się już denerwować czy jeszcze nie???
Wizytę połówkową mam 12 czerwca, może iść wcześniej???
Poradźcie mi - proszę : : :
rudykot - juz kiedyś któraś z nas pisała, że właściwie dopiero od 26 tygodnia ruchy dziecka staja się regularne. a poza tym my na razie nie czujemy wszystkich ruchów - jak byłam we wtorek na usg, to widzialam, ze malutka kopie nozkami bardzo, a ja tego nie czulam. moja dzidzia tez miala taki okres, ze byla bardzo aktywna, a w tym tygodniu jest duzo bardziej leniwa.
Bez paniki jak najbardziej, ruchy dopiero sie ustabilizuja, a teraz to "wolna amerykanka" ;D
U mnie malenstwo jest niezle aktywne, i to zawsze jak ja chce odpoczac, dzis nawet na krzesle u dentysty dawalo mamci popalic :laugh: