- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Moja skopała już całą rodzinkę :-) mama była tak speszona, że aż się zdziwiłam.
Młoda jak się rozrusza to czasami nawet mam już dość
Młoda jak się rozrusza to czasami nawet mam już dość

U
użytkownik 902
Gość
Michalina Adam też tak daje czadu, jestem w szoku, bo Klaudia nie była taka ruchliwa (zupełnie inaczej się ruszała, jakby przeciągała, rozciągała, a on kopie i boksuje), a on upierdliwie kopie mnie po pęcherzu albo ciągle w to samo miejsce, końcówka będzie straszna, już to czuję;-)
s.michalina
Dobrze, że dzieci sobie tak dobrze radzą z myślą o takie małej konkurencji
Właśnie tez się obawiam co będzie dalej, jak już teraz potrafi tak przyłożyć. Słyszałam, że to chłopcy są przeważnie tacy ruchliwi i poważnie się zastanawiam czy ktoś się jednak ie pośpieszył z tą moją dziewczynką i w piatek na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak... ;-)
Właśnie tez się obawiam co będzie dalej, jak już teraz potrafi tak przyłożyć. Słyszałam, że to chłopcy są przeważnie tacy ruchliwi i poważnie się zastanawiam czy ktoś się jednak ie pośpieszył z tą moją dziewczynką i w piatek na połówkowym okaże się, że to jednak chłopak... ;-)
mój bąbel też zrobił się bardzo aktywny od jakiegoś tygodnia:-) wcześniej czułam delikatne smyranie, a teraz to już galante kopniaki
dzisiaj w nocy przeszedł samego siebie, strasznie dawał czadu, kopniak jeden za drugim, aż zasnąć nie mogłam

dzisiaj w nocy przeszedł samego siebie, strasznie dawał czadu, kopniak jeden za drugim, aż zasnąć nie mogłam

makota89
moja Kruszyna też mocno ruchliwa się zrobiła
jak M. przykłada rękę to przestaje kopać, a jak kopnie, to M. twierdzi, że nie czuje... jak ja przykładam swoją rękę to czuję. może dlatego, że wiem jak to wyczuć i wiem kiedy to nastąpi 
Agula- jak moja siostra była w 2 ciążach (1 jak miałam 10, druga jak miałam 15 lat) to pytałam dokładnie tak jak Twoja Ola :-)
Agula- jak moja siostra była w 2 ciążach (1 jak miałam 10, druga jak miałam 15 lat) to pytałam dokładnie tak jak Twoja Ola :-)
malgorzatkar
moja spokojna, tak jak Ola była spokojna. raczej zamiast kopniaków czuję takie przelewanie, pływanie...Ola tak samo robiła, tylko jakoś pod koniec pępek mi rozpychała 
reklama
A i ja się pochwalę 
W zeszły czwartek pierwszy raz na 100% mogłam powiedzieć, że to dzidzi się rusza. A i teraz codziennie wieczorem czuję jak mnie coś tam smyra, a i zdarzy się że w ciągu dnia się bardziej powierci i czuję.
Pierwsze wrażenie: matko boska! tam coś żyje.... Tak wiem, jestem okropna
W zeszły czwartek pierwszy raz na 100% mogłam powiedzieć, że to dzidzi się rusza. A i teraz codziennie wieczorem czuję jak mnie coś tam smyra, a i zdarzy się że w ciągu dnia się bardziej powierci i czuję.
Pierwsze wrażenie: matko boska! tam coś żyje.... Tak wiem, jestem okropna
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: