reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Od jakiegoś czasu czuję takie delikatne muskania , ale wczoraj wyobraźcie sobie że poczułam dwa mocniejsze uderzenia:-). Takie mocniejsze jak zawsze i aż oczy łzami mi zaszły jak pomyślałam o naszym maleństwie:-):-):-).

Dziewczyny ja też zaczełam odczuwac ruchy-jestem pewna,ze to powoduje maleństwo:-) wspaniałe uczucie:tak:Moja ginka stwierdziła,ze to mogą być ruchy:tak:

Majeczko tylko pozazdroscic ze tak wczesnie czujesz :-)
A ja sie staram cos poczuc i nic bo zaraz wpadne w kompleksy ze cos jest nie tak choc wiem ze statystycznie mam jeszcze przynajmniej ze 3 tygodnie lub nawet wiecej ale jak was tak slucham ze dziewczyny mimo pierwszych ciaz juz czuja :-(

Dorotko-kazda ciąza jest inna- i to jest piekne:-) Np: ja z relacji mojej mamy byłam bardzo mało ruchliwym maluszkiem w brzusiu:tak: byłam nadzwyczaj spokojna kiedy sie urodziłam-zero płaczu marudzenia...kolek. Mam nadzieje,ze moje dzidzi tez bedzie grzeczne:tak:

Witajcie mamusie, ja od jakiegoś tygodnia czuję dziwne ruchy w brzuchu jakby organy wewnetrze mi ktos dotykał,:szok: chyba to Maleństwo, ale fakt cały dzień nic a dopiero jak siedzę przed telewizorem albo do łózka się kładę to coś czuję. pozdrawiam. :rofl2:

Hej ja też czuję już ruchy Maleństwa, czasem często w ciągu dnia ale zdarza się że są bardzo rzadko i się niepokoję co się dzieje.
Ale częstotliwość ruchów zależy od dziecka , przecież Ono czasem się wierci , ale też dużo śpi, więc nie ma się czym przejmować, jeśli czasem w brzuchu jest cisza.

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
Do góry