reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Pewnie dorotk0o, że to może być to:rofl2: A spróbuj jak pisaly dziewczyny cos słodkiego szamnąc i sie polozyc, moze sie powtórzy...:happy: I widzisz humorek i bez lecza sie poprawil, jak mówi stare porzekadło, "nie samym leczem zyje człowiek";-):-)

Pewnie dorotk0o, że to może być to:rofl2: A spróbuj jak pisaly dziewczyny cos słodkiego szamnąc i sie polozyc, moze sie powtórzy...:happy: I widzisz humorek i bez lecza sie poprawil, jak mówi stare porzekadło, "nie samym leczem zyje człowiek";-):-)

K@siek tys jest swietna :tak:
Zaniedlugo ide do sklepu bo i tak sie wybieralam i wiesz co kupie sobie slodkie i zobacze:tak:.

Kaka dzieki:tak:

Ja mam nadzieje ze to dzidzia :tak:Wogole jak teraz siedzialam przed kompem bo sie uczylam to czuje w brzuchu takie dziwne cos takie jakby gilanie :tak:

Ppatqa to chyba mamy to samo ze nie wiemy czy to dzidzia :-) czy cos innego :-(
Ja jeszcze pozniej cos czulam ale to przypominalo jakies takie szybkie ruszanie tam w brzuchu tak jak kiedys ktos napisal jak motylka skrzydelka :-)

Dorotka całkiem możliwe ze to początki. Ale nienastawiaj sie że bedziesz je czuła często i codziennie. Bo mozesz sie rozczarować. Trzymam kciuki aby to jednak była Twoja dzidzia a z czasem aby sie nasiliły:tak:

Mój synuś jak zjadłam grejpfruta to szalał w brzuszku i chyba mu smkowaly bo uwielbia je:tak:
dorota też myśle,że to początki:-Dza 2-3 tyg.bedziesz miala pewność.

reklama
Witajcie :-)
Dorotko z tym słodkim to prawda, już od nie jednej mamusi zaciążonej słyszałam o tym.
U mnie też w piątek było czuć delikatne gilgotki i na razie spokój.
Ja wiem, że na kopniaczki trzeba poczekać te 2-3 tygodnie i .... czekam.
Ale za to co się będzie później działo :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry