reklama

Pierwsze ruchy

To slodkie...pierwsze ruchy-kazda z nas odczuwa to w inny sposób...Ja niedawno poczułam kopniaki. Pierwszy raz myślałam,ze mi sie zdawało...ale powtórzyło sie po tym jeszcze kilka razy:-) w tym samym miejscu. Mąż przystawił ucho do brzusia :tak: a potem rozmawiał z Maluszkiem:-D

reklama
Nio mnie gila dzis caly dzien ale czasem wiem ze to jelita bo jakos dzis troche pierdze ale czasem sie rusza a ja nie pierdze :-) No i te 2 pukniecia :-)
Wiem dziewczynki ze tzreba czekac i czekam ja wiem ze kopniaczki mocniejsze pojawia sie za jakies 2,3 tygodnie wiec grzecznie czekam :-)

A mój Maluch od rana tańczy bo co chwila Go czuje, strasznie to milutkie:tak: Siedze w pracy, nudze się jak mops, głowa mi pęka a Dzidzia poprawia mi humorek:happy:

Moja dzidzia też mnie dziś mocno kopie i może stad te bóle brzucha:-( bo i siusiu latam jak szalona więc pewnie jakiś ucisk mam na pęcherz.Nawet dziś pirwszy raz mój M poczuł jak maluda kopie i zobaczył jak brzuszek wypycha!!!mówie wam jaki byl szczesliwy!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Te falowania na brzuszku muszą być cudowne.
Mn ie się ostatnio śniło jak leżałam sobie i czułam takie właśnie ruchy dzidziusia. To był taki realny sen.
W rzeczywistości jeszcze ze 2 tygodnie i też tak będzie.

reklama
No to i ja juz moge sie pochwalić od 3 dni mam kopniaczki typowe. Wczoraj jak juz sie położyłam (była 2 w nocy:baffled:) Smerfik najpierw sobie wierzgał a potem odpowiadał na zabawe mamusi. Ja niciskałam lekko a on kopał:-p
Normalnie aż miałam łezki w oczach że wkońcu sie doczekałam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry