• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze ruchy

reklama
U mnie Jaś wczoraj przechodził samego siebie! nie dość, że ruchy czułam przez cały dzień co jakiś czas, to jeszcze kilkakrotnie mi przyciskał chyba pupkę do brzucha, bo miałam nagle takie twarde wybrzuszenie, baaaardzo wyczuwalne ręką! Super!

Dzisiaj chyba obudzilam dzidzie rano, spalam na boku i jak sie obudzilam to przekrecilam si na plecy, wyczulam ze brzuch z jednej strony jest taki duzy i czekalam czy sie poruszy, zaczelo sie cos tam przesuwac a potem mnie kopnelo od srodka, i chyba dalej sobie poszedl spac :)

no, teraz ta cała ciąża się robi coraz bardziej 'namacalna' - bandziochy rosną jak na drożdżach, lokatorzy świrują, skaczą, kopią - ja przynajmniej zaczynam wreszcie wierzyć w to, że tam w środku rzeczywiście ktoś jest ;)

No a moje Bejbi ostatnio zrobiło sobie trampolinę i poduszkę z mojego pęcherza :baffled: Przedziwne uczucie początkowo jak zaliczałam kopniaczki w pęcherz, a później co 10 minut w wc na 3 krople :baffled: Aaaaaale... i tak to KOCHAM! :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry