Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale wam zazdroszcę tych bulgotek ja mam łożysko na przedniej ścianie, a co za tym idzie ruchy poczuję trochę później, bo mam sobie taki naturalny tłumik
Moje też się rozszalało ostatnie dwa dni...:-) łożysko też mam na przedniej ścianieale wysoko.. a ruchy czuję nisko.. albo przesuwanie w brzuchu.... dzidek robi przemeblowanie;-)
Jagoda, Zaczarowana - ale macie fajnie:-) U mnie na razie tak, jak u Izy - coś tam czuję ale mało co Ale Wy jesteście w porównaniu ze mną prawie 2 tygodnie do przodu więc w sumie nic dziwnego;-)
Dziewczyny, czy mozecie mi opisac jak czujecie wasze pierwsze ruchy? Wiekszosc mowi o babelkach, a ja od tygodnia czuje delikatnie jakby ktos po drugiej stronie dotykal, pukal mojego brzucha. Watpie, ze to ruchy, wole sie nie nakrecac.