Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kupciusia, ja poczułam pierwsze ruchy w 16tyg3dniu, a lekarz się zdziwił, że pierwsza ciąza i tak szybko. masz jeszcze czas spokojnie:-)
ja też najbardziej czuję jak się położę, więc sie dobrze wsłuchaj w brzusio, może ktoś tam zapuka;-)
ja własnie siedze przed kompem, a dzieciak szaleeeeje! jak ja to uwielbiam! po prostu dla mnie nie ma nic lepszego niz te ruchy! mogłabym cały dzień siedzieć i czekać aż kopniaczka mi da niestety na razie rzadko taki serio ruch czuję częsciej jakieś bąbelki, ale teraz to szaleństwo jest
Na razie fascynujące potem będzie bolące ja się zaczynam denerwować bo cały czas czuję tylko te dziecko po prawej :/ wczoraj już nawet dosyć mocno mnie w coś walnęło a tego po lewej nic...
zenia a może to drugie jest bardzie z tyłu, albo łożysko mu przeszkadza? myślę ze jak nie masz żadnych złych objawów to nie ma sie czym martwić, mój maluszek prawie trzy dni wcale się nie ruszał i myślałam ze wyjdę z siebie a od kilku dni daje czadu
Basiu, ja też mam łożysko na przedniej ścianie i dlatego też nie czuję ruchów mimo, że to już 20 tc. coś tam nieraz niby poczuję ale raczej nie powiem, że jest to mega przyjemne my pewnie poczujemy od razu mocne kopniaki najbliższą wizytę mam 18.03 to się więcej dopytam :-)