A co myślicie o Kokkino Nero na pierwsze wakacje? Jest to dobry pomysł? Zastanawiam się nad tym wyjściem Link do: Grecja dla studentów – tanie Kokkino Nero!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ubezpieczenie dziecka, zagwarantowanie mu ze zawsze ma przy sobie jakies pieniadze i telefon z powerbankiem, moze jakies rozmowki w podstawowych zwrotach typu "zgubiłem się, prosze o pomoc", podstawowe rzeczy z apteczki w plecaku itd.?Czołem wszystkim forumowiczom. wprawdzie jest już po okresie wakacyjnym, lecz uważam, iż to perfekcyjny moment na zagraniczne wczasy. Tak czy owak należy mieć na uwadze głównie bezpieczeństwo wakacji. O co trzeba zadbać w tym przypadku?
Wakacje z Majką Jeżowską? Halo, lata 90. dzwoniły i chcą swoje pomysły z powrotem xDHej Kochane! Jest sprawa! Potrzebuję opinii bardziej doświadczonych mamW tym roku córka kończy 12 lat - myślę, że najwyższa pora wysłać ją na pierwsze samodzielne wakacje. No nie do końca samodzielne, ale na zorganizowany obóz, bez mamy i taty. Szukałam czegoś ciekawego i trafiłam na Zaczarowane Wakacje z Majką Jeżowską. To taki 10 dniowy obóz w górach ( Poronin), z zajęciami artystycznymi, językiem obcym, zwiedzaniem, sportem, i kuchnią na poziomie. No i do tego zajęcia z gwiazdą moich młodzieńczych lat - Majką Jeżowską. No i tu prośba do Was - ja bym jechała w ciemno, ale mogę nie być obiektywna
Puściłybyście dzieciaczka na taki obóz? 10 dni za dwa i pół kafla, ale wszystko wliczone w cenę. Chętnie poznam Wasze opinie - a może którejś z Was dziecko było na takim obozie? Albo miało styczność z tą akademią MJ?