Czyli mam ci pogratulować?To wciąż 2 razy więcej niz Ty. Przynajmniej mam na tyle fajne kumpelki na trzepaku, że nie muszę swojej frustracji wyładowywać od 3 dni tworząc fejk konta i szpiegując koleżanki
No to gratulacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli mam ci pogratulować?To wciąż 2 razy więcej niz Ty. Przynajmniej mam na tyle fajne kumpelki na trzepaku, że nie muszę swojej frustracji wyładowywać od 3 dni tworząc fejk konta i szpiegując koleżanki
Nie ma za coDzięki dzięki![]()
Mówiąc wyluzuj nie miałam na myśli mniej się starać tylko nie świrować na tym punkcie i cieszyć się sobą a nie traktować starań jak zadanie bojoweUważaj bo tu dużo kobiet nie rozumie słowa „wyluzuj” jeszcze będą cię obwiniać o stracie bo „za mało lub za dużo” o ciąży myślały![]()
O to mi właśnie chodziłoMówiąc wyluzuj nie miałam na myśli mniej się starać tylko nie świrować na tym punkcie i cieszyć się sobą a nie traktować starań jak zadanie bojowePoza tym ja tylko mówię co u mnie się sprawdza, każda z nas jest inna, laski spokojnie
![]()
Jeżeli o to chodziło, to poćwicz pisanie, bo z tamtych wypowiedzi nijak nie da się wyciągnąć takich wniosków...O to mi właśnie chodziło![]()