reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze upadki - pierwsze siniaki

witam wszystkie mamy ja właściwie to już kiedyś tu pisałam ale to było dawniasto , więc się przedstwię jestem mamą Natalki która 24 maja się urodziła i niedługo skończy rok szukam więc mam co mają takie same jk ja smutki i radości..........mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie :) a tak ogólnie to widzę że Wasze dzieciczki już chodzą moja niestety nie, trochę się martwię tym ale czekam z nadzieją że to już niedługo nastąpi, i w sumie nawet jk nie chodzi to i tak daje mi nieźle w kość :baffled: pozdrawiam Was i czekam na jkąś odpowiedź:-)

reklama
Witaj!!
nic sie nie przejmuj ze nie chodzi! dzieci zaczynaja chodzic do 18 miesiaca!!!
napisz cos wiecej o sobie i pisz jak najwiecej:)

Hej Blankna co ty sie martwisz na zapas pozatym wcale nie wszystkie dzieci tu chodz bo moj np nie choc i tak wszedzie wlezie czort jeden...no i kilkoro jeszcze dzieci tez jeszcze nie chodzi...Pisz do nas i wklejaj fotki:tak:

Blanka witaj i pisz co u was,a na pewno szybko sie poznamy:-)
a to ze mala nie chodzio to saie nic nie martw,ma czas,a ty sie ciesz puki masz spokojniejsza glowe,bo jak zacznie biegac to bedzie nielze:tak:

Witam wszystkie mamy i dziękuję za miłe przyjęcie, Natalka właśnie śpi ....na szczęście :) mam więc troszkę czasu aby napisać, a jak Wasze maleństwa? mam pytanko czy wyjeżdżacie z nimi w tym roku na wakacje bo ja mam zamiar jechać na kaszuby nad jezioro do gospodarstwa agroturystycznego, mam obawy że to za wcześnie ale w końcu niektórzy jeżdżą z takimi dziećmi za granicę np do Tunezji co Wy na to????

cieszę się że jest ktoś kto już ma pewne doświadczenie w wyjazdach :) najbardziej to boję się tych kleszczy ale tam jest kawałek do lasu i w końcu nie muszę po nim buszować :tak:

Blanka ja byłam w zeszłym roku nad morzem w sierpniu a mała z maja wiec nie ma strachu trzeba tylko logicznie sie spakowac no i niestety przygotowac psychicznie ze to juz całkiem innne wakacje nie takie jak te ostatnie.......
Było sympatycznie i miło.

reklama
no j właściwie specjalnie jadę n wieś a nie do kurortu ze względu na dzidzię ale cieszę się że Wy już byłyście to jakoś mi lżej się zrobiło dzięki :0:-D

Do góry