Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hhehehe to bedzie bieg z przeszkodamiha haa widzisz
tylko u mnie przestrzeń do rozpedzenia się niewielka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hhehehe to bedzie bieg z przeszkodamiha haa widzisz
tylko u mnie przestrzeń do rozpedzenia się niewielka
![]()
Kilolek torty przepiekne ;-)
Jeju ja po mału wpadam w panike przed roczkiem. Nie boje sie przygotowan tylko wlasnie tłumu , pamietam jak to było na chrzcinach. MASAKRA. Niby dom duży ale pokoje dość małe jak na 20 osób-to najbliższa rodzina . U mnie bedzie tak:
tort, orzechowiec, metrowiec, shrek, ciasteczka z dziurka, galaretka ze snieżka i jakies ciastka w sklepie dokupie jeszcze.
A na kolacje zrobie:
sałatke gyros,
zwykła sałatke,
udka z kurczaka pieczone,
klopsiki z grzybami,
szogun,
rybe po kaszubsku lub grecku,
moze bigos i parówki,
fasolke po bretońsku.
Myśle ze wystarczy, no i moze jeszcze koreczki. Postawie tez wedline, ser, pomidorki, ogórki do chlebka.
Najgorzej ze musze pożyczyć stół, krzesła, wszystko w sobote przywieść od babci z 4 pietra , niestety nie mamy samochodu kombi-bede pół soboty jezdzic .
z przepisu agi4444 https://www.babyboom.pl/forum/dziec...89/smaki-smaczki-kulinaria-27794/index97.htmlnooo hehe to masz fotke moich biszkoptów ze wskazaniem na ten wulkaniczny hehhe jedyny który mi w zyciu urusl jjak na złość no (nie przewidzialam tego i wylazl z tortownicy)
A jakim przepisem robiłaś że taki duży ci wyszedł i na ile cm tortownica ??
i ty kochana mowisz,ze nie masz talentu....? super torciki ci wyszly!A teraz UWAGA bo pękam z dumy hehe choć rodzina jakoś zachwytu nie wraziła
nieziemnskim wręcz wysilkiem, po kilku probach, we łzach i pocie udało mi się to:
taaaak, a co???? a to jest na więcej? bo u mnie wszystko możliwe jest... ale tak jak mówię nie wszystko wlalam. Jak robiłam druga partie to zrobiłam ten przepis na 2 tortownice po 18cm i było akurattylko sie upewnie: jeden przepis z 6 jaj na jedna tortownice?