reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
Ja też myślę że tak :)

U nas dojdą jeszcze dwie dorosłe osoby i jakaś szóstka dzieci. MASAKRA :D Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.

Poszłam na łatwiznę i zamówiłam opłatek na tort z allegro :D

KASIA jak zrobić tort truskawkowy albo owocowy?

hmmmmmm smak ... nie wiem co z kremem bo moznakupic paczkowany gotowy truskawkowy albo zrobic pianistki kokosowy <ja ten robie ale bez kokosa wiec taki smietankowy wychodzi> i biszkopt pozniej wyłozyc truskawki <mrozone moga byc> albo inne owoce brzoskwinie pokrojone na paseczki np :d zalac kremem biszkopt i znow owoce i krem i góra biszkoptu :) czytalam ze zamowilas opłatek to mozesz na góre no na srodek opłatek i pewnie tort bedzie wiekszy na okolo wyłożyc połówkami winogrona na przemian np albo truskawkami ;d Banana pokazywala wczesniej tort owocowy sliczny byl wiec moze napisze ci co za krem poleca do owocowego ;d

A ja jestem zła na hmm nie wiem czy ba B czy na teśców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urodziny i chrzest mił być rodzinny. Teście, chrzestni z osobami towarzyszącymi , moja mama i my z małym a ja tu dzis sie dowiedziałam,że jakiś jego dalszy wój ma być z dzieckiem i żoną. :/ Jestem zła!!!Znająć ich zaprosili bo oni mają kase! Ja per... jak zawsze wszystko za moimi plecami noramalnie to juz nawet nie mysle o tym ale będę znów zła bo ten dzieciak to ma chyba adhd x 100000000000000 :( i jak ostatnio ten dzieciak ich był to mały aż Płakał bo nie mógł zasnąć przez niego .

Teście sobie myślą,że jak u nich to se będą zapraszać. Blehhh nie zamienie z nimi słowa!!!

W poniedziałek Patryk ma urodziny i sobie sama je zrobie zaprosze kolezanke z malutkim półroczniakiem i jedną ale bez dziecka ,upieke tort udekoruje balonami pokoik i będe sie o niebo lepiej czuć niz z nimi !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziunka,mozesz dac warstwe owocow(jakie c hcesz) a na to bita smietana. ja robilam jedna warstwe - truskawki + bita smietana, a druga banany +bita smietana i smakowal super. byl lekkki i nie za slodki. jak chcesz slodszy to do bitej smietany dodaj cukru pudru.

a tu masz przyklad jak mozna fajne udekorowac owocami
Tort ananasowy Ani - przepisy kulinarne
tam tez jest przepis na fajny krem ananasowy

Do góry