quelle.pl - kosztuje 249 zł + przesyłka :-) W wyszukiwaniu wpisz ślimak. Wyszuka Ci na pewno jako jeden z wynikow...Ines gdzie moge kupic takiego bossskiego slimaka?? Prosze, podziel sie ta wiedza :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
quelle.pl - kosztuje 249 zł + przesyłka :-) W wyszukiwaniu wpisz ślimak. Wyszuka Ci na pewno jako jeden z wynikow...Ines gdzie moge kupic takiego bossskiego slimaka?? Prosze, podziel sie ta wiedza :-)
Jest superowy,a Moja Corcia uwielbia robic lalkom w nim "Aaa" - kiedys filmik wklejalam.

) tez chce!
;-)
Nie bedzie ich na Zuzinkowym party,gdyz sa na wczasach,wiec dali Jej juz przed wyjazdem - zloty lancuszek z serduszkiem,w ktorym znajduje sie "Z".
Obiecali,ze jeszcze przywioza cos z wczasow.
:-)
Chciala jeszcze dokupic kozaczki na zime,ale,niestety,nic nie znalazlysmy - tzn. byly jedne z Wojcika,ale za male. :-( Musimy poczekac na dostawe w Bartku.
I te 2 pary bucikow beda prezentem od Zuzi Dziadkow.
Ciesze sie,bo jest to baaaaaaardzo praktyczne prezent.

.
:-)
no to lepiej zareaguj za wczasu;-)Lucy, moja teściowa już raz dała Filipowi lalkę, na Dzień Dziecka. I pomimo, że M. wkurzył się i powiedział jej co myśli to ona wcale się tym nie przejęła i śmiała się, że to jest siostrzyczka dla Filipka.lucy79 pisze:Ryba myślisz, że twoja teściowa dałaby wnukowi w prezencie lalke??
śmiała się, że to jest siostrzyczka dla Filipka.

On planuje kupic Zuzi kurteczke,wiec ja - idac za ciosem praktycznych prezentow,wpadlam na butki i podpowiedzialam moim Rodzicom,ktorzy nie mieli pomyslu,co kupic swojej Ukochanej Wnusi.

- ale Mariczka ma już sprzętów, jak Wy to wszystko mieścicie?

. Bo podobno ten fotelik jest taki że póżniej można miec samo siedzisko. No i z tego co sie domyślam to bedzie cos takiego jak na zdjęciu. Ma ktoś może z Was taki? w nim chyba nie ma regulacji
do pozycji półleżacej, normalnie jestem wściekła - bo i tak miałam pieniądze odłożone na fotelik i kupiłabym taki jak ma większość z Was. Ja chyba normalnie powiem siostrze U. o co chodzi i może wymienią w sklepie na inny model - co myślicie?