Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) dal moze Zuzi cos na roczek? czy wogole sie zainteresowal tym dniem i Zuzia? jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pytam bo nie wyobrazam sobie zeby ojciec nie interesowal sie dzieckiem w tak waznym dniu i zeby nie dal jakiegos prezentu.Agutko a mnie nurtuje jedno pytanie.... nie gniewaj sie prosze ze pytam ale... czy "cenzura" (czyt. "tatus") dal moze Zuzi cos na roczek? czy wogole sie zainteresowal tym dniem i Zuzia? jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pytam bo nie wyobrazam sobie zeby ojciec nie interesowal sie dzieckiem w tak waznym dniu i zeby nie dal jakiegos prezentu.
Prezent dla Zuzi od "taty"?
Odkad Zuzia sie urodzila,on nie dal ani grosza dla Niej,tak od siebie - tylko to,co mu sad nakazal (i tak zreszta placi ratami,heh...).
Ten ktos nie ma serca,co zreszta juz nie raz pokazal,chociazby przez to,ze,gdy widzielismy sie na rozprawach,nawet sie o Zuzinke nic nie zapytal... :-( :-(
Wiec na urodzinowy prezent od niego Moja Coreczka nie ma co liczyc...
:-(

Luczynko,cos Ty!![]()
Prezent dla Zuzi od "taty"?
![]()
Odkad Zuzia sie urodzila,on nie dal ani grosza dla Niej,tak od siebie - tylko to,co mu sad nakazal.
Ten ktos nie ma serca,co zreszta juz nie raz pokazal,chociazby przez to,ze,gdy widzielismy sie na rozprawach,nawet sie o Zuzinke nic nie zapytal... :-( :-(
Wiec na urodzinowy prezent od niego Moja Coreczka nie ma co liczyc...
![]()
Ale... Nie wazne,kto splodzil - wazne kto wychowal - wychowuje!![]()
![]()
![]()
![]()

;-):-)Ale masz racje-niewazne kto splodzil, wazne-kto jest z nia kazdego dnia i kto sie nia interesuje;-):-)
I do kogo podskakuje,zeby Ja wzial na raczki.
;-)I do kogo podskakuje,zeby Ja wzial na raczki.![]()
;-)

;-)

).

).

Ale sie podjara,ze go tyle laseczek pozdrawia.![]()
![]()
![]()
![]()

:-)
diadem-krolewski
Juz nie moge sie doczekac zdjecia Zuzi!