reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Byłam wczoraj na zakupach, już prawie wszystko pokupione na imprezkę Michałkową, mięsa tylko nie kupiłam bo smierdzące było:wściekła/y::no:) no i nie mogłam nigdzie znaleźć tych czapeczek urodzinkowych no ale trudno, balony są, serwetki z Kubusiem puchatkiem, napis z papieru kolorowego jest więc i tak jest super.

Mąż się zaoferował i zrobi tort śmietanowy :szok: wiem że da redę, dobry jest w pieczeniu i gotowaniu, kupilismy tylko gotowe różyczki z cukru, posypkę kolorową i takie "jadalne mazaki" do zrobienia napisu na torcie, zobaczymy co mu z tego wyjdzie :confused: no i obowiązkowo świeczke w kształcie jedynki :tak:

Ponieważ Michaś miał już urodzinki w ubiegłą niedzielę (my bylismy na weselu) to kilka prezentów już dostał:

Taki traktorek z przyczepą (sam jeździ) dostałem od babci

puzlową matę i książeczkę dostałem od rodziców, muzyczny bębenek od cioci, a jeździk od chrzestnego-sam sobie go wszędzie przenoszę i używam raczej jako kosiarkę, a nie do nauki chodzenia bo to już potrafię

Oto mój najnowszy albumik:
Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia

reklama
Michalek,dostal sliczniusie prezenciki! :tak:

Zapomnialam jeszcze napisac,ze ostatnio Zuzi chrzestan dorzucila Jej zlote kolczyki - motylki do prezentu urodzinkowego,bo w koncu takie znalazla. :-D :tak:

O takie,tylko bez cyrkoni - te Zuziowe sa cale zlote. :-D :tak:

246775586

taka pusta torba to tylko i wyłącznie od niedobrej ciotki;-)
a teraz kilka fotek z mojej roczkowej imprezki:
1,2,3.dekoracja pokoju
4 moje torty
5 zamiast dmuchać wolę zjeść

Załączniki

• napis.jpg
    napis.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 95
  • sala.jpg
    sala.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 74
  • sala2.jpg
    sala2.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 67
  • torty.jpg
    torty.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 107
  • swieczka.jpg
    swieczka.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 80
i ciąg dalszy:
1.a gdy nikt nie widzi wszamam cukierka
2.idę do krzesełka
3 co tu wybrać
4 kasa moja
5 a kieliszek dla taty

Załączniki

• ide do wyboru.jpg
    ide do wyboru.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 72
  • cukierek.jpg
    cukierek.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 69
  • co tu wybrac.jpg
    co tu wybrac.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 78
  • kasa moja.jpg
    kasa moja.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 65
  • kieliszek dla taty.jpg
    kieliszek dla taty.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 56
Hehehehe,szkoda,ze PRZEMUS nie wybral kieliszka - Zuzia mialaby z kim imprezowac. :cool2: :-p Ale tak,to juz wie,do ktorego bogacza sie usmiechnac,by postawil Jej w barze jakies piwko,czy cus. :-p :-D Dekoracja niczym weselna,hihi! :-) Super foteczki! :tak:

Cudne kolczyczki:tak::-)! To kiedy uszka przebijacie?

Anna25 pieknie udekorowałaś pokój :tak: i balony i serpentyny bardzo ładnie, u nas też będzie napis i balony tylko, że na firanie( a jak Ty go przymocowałas do sciany???) . Torcik chyba swojej roboty tak? No i Pikolo u nas tez bedzie :tak:

Fajne zdjęcia z wybierania, wiedział spryciarz co wybrać :tak::-)

Nika,Zuzia miala juz przebite uszka w lipcu. :tak: :-D Nawet klotnia na BB byla o to,haha. :laugh2: :-p :-D

To mnie to musiało ominąć, kiedyś mniej pisałam :tak: :laugh2:

A prezenty extra, bardzo mi się podoba słonik na biegunach i hustawka też fajna, chciałabym takie kupić Michasiowi tylko nie miałabym gdzie ich trzymać .... i tak juz jestesmy zabawkami Michasia zagraceni dokumentnie :tak: !!!

reklama
Do góry