agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko juz Ci tam podam maila Zuzankowego,hihihi. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A pozatym to ja naleze do osob ktore jak maja juz prezent kupiony to nie moga wytrzymac do urodzin i daja go wczesniej 
Taka moja slabosc ;-)
i tak do tego coś jeszcze muszę dokupić.
za 50 klocków??

Co mnie osobiscie drazni bo u mnie w rodzinie tak nie ma. Urodziny dziecka, chrzest, komunia-bezalkoholowo. Ale nie u moich tesciow, poddalam sie przy chrzcie i potem ja nie moglam uspic Oliwki bo rodzina tescia upila sie i darla do nocy
:-( Wiecej nie odpuszcze!

Wiec roczek u nas w domku bedzie w sobote 22. A 29 wrzesnia o 15:00 bedzie msza z okazji 1 urodzin Oliwki i 18 urodzin Pawla (mojego brata) bo w tym dniu robi mu moja mama impreze. Wiec w pewnym sensie tez na raty ;-)