reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Margolis,super,ze bylo fajnie. :-) :tak: Te zdjecie,na ktorym siostrzyczka wozi braciszka w rowerku jest cudowne! :-) :-) :-) A Nataszce,to,chyba,wloski pojasnialy,co? ;-)
No bo właśnie Agutko ona lubi wozić a Igor być wożonym więc sięzgrali... A co do włosków to owszem, owszem coraz jaśniejsze ku wielkiemu ubolewaniu tatusia...:laugh2:;-):-)

reklama
Agulcu zaproszenia śliczne:tak:
my zrezygnowaliśmy na dobre z grilla i party będzie jednak w sobnotę 15 dla rodziny a 16 w niedzielę dla przyjaciół

Fajnie,ze tak bardzo spodobaly sie Wam Zuziowe zaproszenia! :-D :tak:
W sumie,to ja tez mialam tylko ustnie zapraszac,ale mowie kurde,co tu robic z wolnym czasem? ;-) No i wzielam sie za taka oto wlasnie robotke. :-D :tak: Nie mialam pomyslu,jak je ozdobic,no i w ostatniej chwili mi sie wymyslilo dopiero. ;-) :-p

Adasia, Renee nie znalazłam na pierwszej stronie "teraz my" Waszych mailików... :-( dlatego tutaj...

ALICJO, IGORKU!
CUDOWNYCH PREZENTÓW, PYSZNYCH TORCIKÓW, USMIECHÓW NA BUŹKACH, SAMYCH RADOSCI I DUUUŻO SZCZĘŚCIA
NA CALUTKIE ZYCIE!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BĄBELKI
W DNIU WASZYCH PIERWSZYCH URODZINEK

ZYCZĄ MARICZKA Z MAMĄ :-)
Bardzo dziękujemy za życzonka:tak::-):-):happy2:

A my mam nadzieje, że damy rade zrealizować nasze plany co do prezentu urodzinowego dla Oli - śliczne złote kolczyczki i dziurki w uszkach - wiem, że to dla niektórych z Was kontrowersyjna sprawa ale u nas już postanowione.
Co do reszty prezentów od rodzinki, to nie jestem wymagająca.
A tak wogóle to u nas nie będzie wielkiej zaproszeniowej imprezy - będzie ten kto pa,mięta o uropdzinkach naszej Królewny. Oczywiście będzie tort i Picollo.

Chciałam się wypowiedzieć w sprawie Piccolo ale jednak skasowałam maila:)a to dlatego, że na studiach była o tym debata.
Póki co obchodzimy 40 urodziny Mirasa (5 uroczystą września) i w tym dniu idziemy na uroczystą kolację, a w niedzielę wpadną znajomi:tak:.

Prezent już dałyśmy z Natalka:-Dnie udało się wytrzymać.

A do Natalkowego roku mamy dużo czasu:):-D

Chyba juz ostatecznie wymyslilam co i jak z roczkiem mojego Skarba wiec pisze wszystko od poczatku ;-)
Robimy roczek u moich rodziców w domu (i ogrodzie jesli pogoda dopisze) U Mariczki bedzie... ok 40 osób:szok: Roczek wyprawiamy 15.09. Troszkę jedzenia kupuję resztę robię sama. Robimy barszczyk czerwony z uszkami, przekąski ciepłe i zimne, sałatki, deskę z serami i wędlinkami, pieczywko. Potem tort (juz mam upatrzony :-):tak:) jakieś ciasteczka, owoce, kawka, herbatka, paltko i do domku ;-):rofl2::-) Z alkoholi podam tylko winko no i oczywiście szampana!!! :-)
Nie chcę żeby na roczku Mariki była wódka i nie bedzie :no:

Co do prezenciku to od nas Mariczka dostanie takiego ślimaka na biegunach. No i zakładamy jej fundusz inwestycyjny ale to w sumie nie z okazji roczku tylko tak w ogóle ;-) będziemy jakąś stałą kwotę miesięcznie odkładać na przyszłość :-)
Myślę tez o jakimś drobiazgu z biżuteri takiej pamiatce "na lata" ;-)coś w tym stylu... to akurat mi się podoba bo jest takie dość "młodzieżowe" i mogła by dość szybko zaxzac nosić, powiedzmy w wieku ok 10 lat...
hehe napisalam 10 lat i teraz samej mi się chce smiac z okreslenia "dość szybko" :-D

A to opis ślimaka:
"Ślimak na biegunach. Strona wierzchnia ślimaka z wysokiej jakości weluru i bawełny. Wypełnienie: mikrokoraliki w części siedzenia, w partii głowy i skorupy miękkie wypełnienie piankowe. Skorupę można zdjąć i użyć jako poduszki. Płozy i uchwyty z drewna. Ok.: szer./wys./dł. 35/42/66 cm."

Serduszko jest tylko przykladowe ;-) chodzi mi o cos w tym stylu i zeby dalo sie wygrawerowac:-) Pewnie w weekend podjedziemy do sklepu i wybierzemy cos :-)

reklama
Ines gdzie moge kupic takiego bossskiego slimaka?? Prosze, podziel sie ta wiedza :-)

Dziewczyny, wczoraj wieczorem wlaczyli mi neta wiec mam nadzieje ze do porzadku w ten weekend uzupelnie liste i moze tak jak prosila Margolis uloze ja wg dat urodzin. Czekam jeszcze na Wasze propozycje. No i co najwazniejsze, PRZEPRASZAM tych ktorych urodzinki juz byly i przez to ze nie mialam neta przepadly im kartki ale mam nadzieje ze teraz nawet juz po fakcie internetowi kumple nadrobia zaleglosci :-) No i mi wybacza :zawstydzona/y:

Do góry