reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Lolek jest świetny
.Fryzura cudna
.A wygląda jakby miał z 1,5 roku 

dorotak
Fanka BB :)
Tak patrze i patrze......... ile te nasze bobasy będą miały zdjęć
, ja to pewnie tylko pięć zdjęć mam z dzieciństwa :-(
inna szalejecie w te wakacje, tak trzymać
, piękna Twoja strong woman 
Bodzinka, Lolek już nieźle śmiga , widać że nie nudzi sie w te wakacje :-)

inna szalejecie w te wakacje, tak trzymać

Bodzinka, Lolek już nieźle śmiga , widać że nie nudzi sie w te wakacje :-)
M
maja33
Gość
och my jedziemy na wakacje 18wrzesnia na teneryfy i czym blizej tym bardziej sie ciesze bo bardzo sie balam jak Marta zniesie lot po locie do PL bardzo plakala ale teraz jest juz taka sprytna i sama siedzi i umie sie bawic, zainteresowac czymy wic mysle ze nie bedzie zle, wody tez raczej nie bedzie sie bac bo basen mamy oswojony i piaseczek tez chyba bedzie fajnie:-)
Bodzinka-super foteczki:-)
Bodzinka-super foteczki:-)
no ja po wakacjach :-)wrocilam w czwartek ale gora prania prasowania i ogolne porzadki sprawily ze dopiero dzis mam troszke czasu
postaram sie nadrobic
fajnie bylo choc maly mial troszke gorszych dni i nie moge powiedziec ze odpoczelam ale tez nie bylam na to nastawiona bo moj synek uwaza tylko mame i nikt nie jest w stanie go uspokoic
ale zmiana klimatu super na mnie wplynela a i pogoda dopisala:-)pozdrawiam wszystkie mamuski listopadowe i ich pociechy:-)

fajnie bylo choc maly mial troszke gorszych dni i nie moge powiedziec ze odpoczelam ale tez nie bylam na to nastawiona bo moj synek uwaza tylko mame i nikt nie jest w stanie go uspokoic

aniii
aaaaa Kotki dwa...
Ewa mam nadzieję ze masz jakieś foteczki i jak znajdziesz więcej wolnego to uda Ci się coś wkleić. no bo to taki zwyczaj u nas
. dobrze że wyjazd się udał a że nie odpoczęłaś zbytnio.....no tak jest z dzieciakami...szkoda że nie udało nam się w końcu spotkać bo my byliśmy w Pobierowie czyli niedaleko was. ale może w przyszłości....
a my wyjeżdżamy jeszcze w sobotę /do wtorku/ do Grabiny nad jeziorko. mam nadzieję ze załapiemy się jeszcze na ładną pogodę.

a my wyjeżdżamy jeszcze w sobotę /do wtorku/ do Grabiny nad jeziorko. mam nadzieję ze załapiemy się jeszcze na ładną pogodę.
potworek.pl
A ja nic nie napisałam o tej Tropikalnej Wyspie, ale to pewnie dlatego że nie było rewelacyjnie.Wyjechaliśmy w czwartek nad ranem i wróciliśmy w... czwartek w nocy.Mówiąc krótko - za dużo piachu i drzew a za mało wody.No, ale przygoda taka mała jakby nie patrzeć była, bo z tego co wiem to chyba jedyne takie miejsce w Europie ( w tym stylu zrobione).Oliwka była mega szczęśliwa, bo woda to jej żywioł, oczywiście, nie byłaby sobą, jakby nie wzbudzała zachwytu wśród innych (że taka mała i tak pięknie w wodzie się zachowuje).
A to kilka fotek:

A to kilka fotek:

potworek.pl
1.Rzut oka na Tropikalną Wyspę 2.Nie dali mi nic do picia, ale ja sobie radzę sama 3.Super jest ta mała fontanna 4.Rzut oka na Topikalną Wyspę z drugiej strony 5.Uwielbiam pluskać się w wodzie 6.Z kochaną mamusią 7.Znowu z mamą 8 i 9 Droga powrotna
A w planach mamy jeszcze jeden wyjazd, ale kiedy to nie wiemy.W któryś weekend.Może z początkiem września ??
A w planach mamy jeszcze jeden wyjazd, ale kiedy to nie wiemy.W któryś weekend.Może z początkiem września ??
Pola 30
Fan(ka)
Inna-śliczne fotki. A jakie modelki na nich, hoho!
A gdzie jest ta "Tropikalna Wyspa" jesli można wiedzieć?
A gdzie jest ta "Tropikalna Wyspa" jesli można wiedzieć?
reklama
potworek.pl
Polu, ta Wyspa jest niedaleko Berlina, a więcej można poczytać tutaj :
Tropical Islands Berlin Brandenburgia: największy tropikalny park rozrywki w Europie
Tropical Islands Berlin Brandenburgia: największy tropikalny park rozrywki w Europie
Podziel się: