izabela352
Fanka BB :)
nie, ze wogole nie czy nie wiesz co poradzic w razie brzydkiej pogody?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ciągle zpominam Ci też odpisać o atrakcjach kotliny Kłodzkiej
powiem tak obojętnie gdzie się zatrzymasz to miejsce to proponuje potraktować jako baze wypadową. ja polecam Polanice albo kudowe bo to najładniejsze z uzdrowisk
jeśli chodzi o atrakcje to wszystko jest na wyciągnięcie reki
nie wiem dokładnie jak w Kudowie jest ale w Polanicy polecam letni tor sanczkowy dla dzieciaków oprócz tego zawsze są dmuchane zamki, karuzele itp
w razie nie pogody całoroczna plaża w Wielkiej Pieniawie
a jeśli pogoda dopisze to dla dzieciaków fajny będzie skansen w Wambierzycach ze zwierzaczkami albo wycieczka do Aderspah w Czechach (bardzo blizutko) a tam skalne miasto i zoo safarii
oprócz tego w Bardzie spływy kajakowe (tylko nie wiem czy nasze maluchy nie za małe
), łowienie rybki w urokliym Chocieszowie na stawach chodowlanych, zwiedzanie Błnych Skał po naszej stronie, wizyta nad zalewem w Leiwnie w piękną pogodę, ogród Bonsai w Lewinie i mogłabym tak wymieniać i wymieniać a czasu brak
no i Kłodzko;-) obowiązkowo twierdza:-)
aaaa i gdzie te czasy gdzie dziecko do lat 3 bylo gratis