izabela352
Fanka BB :)
nie, ze wogole nie czy nie wiesz co poradzic w razie brzydkiej pogody?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ciągle zpominam Ci też odpisać o atrakcjach kotliny Kłodzkiej
powiem tak obojętnie gdzie się zatrzymasz to miejsce to proponuje potraktować jako baze wypadową. ja polecam Polanice albo kudowe bo to najładniejsze z uzdrowisk
jeśli chodzi o atrakcje to wszystko jest na wyciągnięcie reki
nie wiem dokładnie jak w Kudowie jest ale w Polanicy polecam letni tor sanczkowy dla dzieciaków oprócz tego zawsze są dmuchane zamki, karuzele itp
w razie nie pogody całoroczna plaża w Wielkiej Pieniawie
a jeśli pogoda dopisze to dla dzieciaków fajny będzie skansen w Wambierzycach ze zwierzaczkami albo wycieczka do Aderspah w Czechach (bardzo blizutko) a tam skalne miasto i zoo safarii
oprócz tego w Bardzie spływy kajakowe (tylko nie wiem czy nasze maluchy nie za małe
), łowienie rybki w urokliym Chocieszowie na stawach chodowlanych, zwiedzanie Błnych Skał po naszej stronie, wizyta nad zalewem w Leiwnie w piękną pogodę, ogród Bonsai w Lewinie i mogłabym tak wymieniać i wymieniać a czasu brak
no i Kłodzko;-) obowiązkowo twierdza:-)
aaaa i gdzie te czasy gdzie dziecko do lat 3 bylo gratis