• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze ząbki

D

DominikaIMartyna

Gość
Hej Dziewczyny, kiedy Waszym pociechom wyszły pierwsze ząbki 🦷?
Moja Martynka ma skończone 9 miesięcy i jeszcze nie zaczęła ząbkowania 😏, trochę zaczynam się martwić 😏.

reklama
U nas brakuje tygodnia do 8 miesięcy i od kilku dni mamy pierwszy ząbek. W ogóle ten 8 miesiąc jakiś przełomowy. Zaczęła robić papa, gaworzyć, stawać na czworaka i stabilnie siedzieć (wcześniej miała z tym problem, bo mieliśmy słabe mięśnie brzucha).

Wiecie jak mnie ktoś uspokoił odnośnie zębów? Czy znasz kogoś, komu nie wyrosły zęby?😅

U nas brakuję tygodnia do 8 miesięcy i od kilku dni mamy pierwszy ząbek. W ogóle ten 8 miesiąc jakiś przełomowy. Zaczęła robić papa, gaworzyć, stawać na czworaka i stabilnie siedzieć (wcześniej miała z tym problem, bo mieliśmy słabe mięśnie brzucha).

Wiecie jak mnie ktoś uspokoił odnośnie zębów? Czy znasz kogoś, komu nie wyrosły zęby?😅
No w sumie to racja, nie znam nikogo takiego 🤣🤣🤣
Brawo za nowe umiejętności ❤️😍 to tak bardzo cieszy wszystko 🤩🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry