Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas niby kielek jest dolnej jedynki ale kurde od miesiaca juz tak jest... puchną trojki na dole ale jedynki nie wychodza dalej.... puki co zebów zero, nie liczac tego mini kielka.
agabre my też już mamy 8 ząbków
Właśnie dziś wyczułam nie jeden ale dwa nowe ząbki - dwie dolne dwójki - to zdecydowanie wyjaśnia wzmożone ślinienie w ostatnich dniach i wkładanie do buzi całych rączek
Ola z zebami idzie jak burza, 8 zębów ma już nie wiem z 1,5 miesiąca, już teraz wyglądają jak normalne zęby, wyszły jej w całości, a dziś zauważyłam że przebijąją się leciutko wszystkie trójki na raz i dolne i górne gryzoń mały jest
U nas zeby ida jak krew z nosa. W osmym (z czego pamietam) miesiacu wyszly dolne jedynki i od tej pory nic. Z miesiac temu wydawalo sie, ze ida gorne ale teraz uspokoilo sie i nic nie widac nowego.