reklama
traschka
Mama Marysi
u nas już wszystkie 1, 2, 3, i 4.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ile powinno być docelowo ?
traschka
Mama Marysi
ostatnie mleczaki to chyba 5...?
Dziewczyny ja nadrabiam zaległości Czym myjecie zębole? Z moich informacji jedyne dostępne na rynku pasty bez fluoru to Nenedent i BioRepair. Moja Natka żadnej nie lubi Tą drugą bardzo zachwalał mi dentysta. Kupiłam a tu okazało się, że truskawkowa to niby jest ale ma też mentol który działa na moje dziecko jak płachta na byka. Kurde przecież nie mogę szorować jej ciagle samą wodą...
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Setana mój Mati ma ostatnio bunt na mycie ząbków i juz poprostu nie mam siły i pomysłu jak go przekonac do tego
był czas ze ładnie mył a potem nagle bunt
ja mam maziajki o smaku bąbelkowe coli (tą używamy) i jeszcze Aquafresch mleczne ząbki (raz próbowąłam i na tym sie skonczyły próby nawet tknąć nie chciał szczoteczki )
a moze któras podpowie jak zachecic malucha do mycia ząbków???
a no i jeszcze napisze ze mamy 16 zęboli :-)
był czas ze ładnie mył a potem nagle bunt
ja mam maziajki o smaku bąbelkowe coli (tą używamy) i jeszcze Aquafresch mleczne ząbki (raz próbowąłam i na tym sie skonczyły próby nawet tknąć nie chciał szczoteczki )
a moze któras podpowie jak zachecic malucha do mycia ząbków???
a no i jeszcze napisze ze mamy 16 zęboli :-)
U nas też bywają okresy buntu. Czasem odpuszczam, głównie jak była chora, ale moje metody to albo w tym samym czasie tatuś mył ząbki, co nie wiedzieć czemu Natkę bardzo śmieszy i wtedy ja jej myję ząbki, albo zamiast normalną szczoteczką to myjemy tą silikonową nakładaną na palec i jakoś idzie, albo najmniej poprawnie - siadamy przed kompem włączamy piosenki, Natalka ogląda mruczy i się buja, a mama podstępnie szoruje...
U nas sztuk 12 , ale dwie górne trójki na wylocie.
U nas sztuk 12 , ale dwie górne trójki na wylocie.
kasiawilde
Fanka BB :)
Setanko my mamy właśnie nenedent, innych propozycji nie mam..
mamoM ja się nie wypowiadam, u nas to chyba jedna z największych porażek, chyba zacznę się rozglądać ze dentystą, który będzie mi usypiać dziecię
mamoM ja się nie wypowiadam, u nas to chyba jedna z największych porażek, chyba zacznę się rozglądać ze dentystą, który będzie mi usypiać dziecię
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Cześć Dziewczyny Setana, Bartek i Jasiek myją elmexem GABA Poland - elmex PRZECIW PRÓCHNICY - Pasta do zębów elmex Dla dzieci 0-6 LAT bardzo lubią tą pastę. Co do okresów buntu to nie podpowiem, obaj uwielbiają szorować zęby
Podziel się: