reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

zgadzam sie z dziewczynami brzusio nie za duży ale najwazniejsze ze malenstwo dobrze sie rozwija.... za to biust masz pokazny, w porównaniu do mojego.... mnie sie wydaje ze brzuszek mam nawet nawet ale co sie dzieje z biustem :-)

reklama
koniec pocieszania, cza spojrzeć prawdziew w oczy... widać, że jesteś w ciąży na pierwszy rzut oka...na biust:-p
biuścik to masz typowo ciążowy ;-)
biust to ja zawsze miałam pokaźny:zawstydzona/y: to było moje jedyne utrapienie... ehhhh
od ok 5 lat mam miseczkę D no teraz to DD no i rozstępy mam straszne od zawsze....
a brzuszek... myśle że jeszcze urośnie :-)
i racja że najważniejsze jest to aby dzidzia była zdrowa i rozijała się prawidłowo:tak:

Ka...M faktycznie brzusi masz malutki ale skoro malenstwo sie dobrze rozwija to wszystko w porzadku...poza tym z dnia na dzien moze Cie wywalic wiec ciesz sie malutkim brzusiem:-)ja na pazierniku albo wrzesniu widzialam ostatnio zdjecie dziewczyny ktora miala jeszcze mniejszy brzusio niz ty!!

To mozna miec jeszcze mniejszy?

Kam kochana poprostu nie wierze w to jaki masz malutki brzusio... przynajmniej rozstepow nie bedziesz miec, chyba ze Cie jeszcze wywali masakrycznie szybko. ;-) a ja myslalam ze mam maly brzuszek hehe :)

To mozna miec jeszcze mniejszy?

Kam kochana poprostu nie wierze w to jaki masz malutki brzusio... przynajmniej rozstepow nie bedziesz miec, chyba ze Cie jeszcze wywali masakrycznie szybko. ;-) a ja myslalam ze mam maly brzuszek hehe :)
no własnie jak mi wyskoczy teraz taki ogromniasty to dopiero będę miała rozstępy:szok:

to i ja się odważę mój brzuszek 86 cm

Załączniki

• P1016250.jpg
    P1016250.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry