reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
myśisz, że dlatego mam mniej w obwodzie? Mówisz, że Tobie opadł - masz mniej w obwodzie?

mi 2 cm mniej wiec mysle ze od tego i u ciebie pewnie tak samo brzuch w dol i na dole masz wiecej niz na gorze hehehe wiec nie matrw sie ;] wrazie co wieczorem jedz do szpitala powiedz ze nie czujesz dzidzi niech ci ktg zrobia i powiedz ze wody chyba ci sie sadza a lekarz mowil ze masz rozwarcie itp niech cie zbada bedziesz spokojniejsza... dzieci szkoda twoich tylko ... bo kto nimi bedzie opiekowal sie jak ty w szpitalu bedziesz??

attachment.php

patrzcie jaki fajny brzuszek :) moze inspiracja do zdjecia :)

noo... szkoda, że na to nie wpadłąm.. można było zrobić 9 zdjęć i pierwszych 9 miesięcy kalendarza gotowe :tak:
nasza pani pediatra mnie zaskoczyła przed chwilą, bo jak do niej weszłam, to pierwsze co powiedziala, to że mi sie brzuszek zmniejszył od piątku:szok: i już nie wyglądam jak mama bliźniaków :szok: czyli to widać!!!

a oto my obecnie:cool2:
sliczny brzusio...ja tez mam dla synka taka maskotke co Ty(ta sama seria)tylko ja mam zyrafe w truskawce hehe..a ty masz w marchewce krolika tak??
a moze dzidzia do dołu poszła i mierzysz w tym samym miejscu a tam mnie cm ... ja zauwazylam ze do dołu poszla wynikiem czemu jest napieta skóra i 3 rozstepy eh szkoda ze w lusterku je narazie widze tylko hehe wiec moze brzuch do dołu sie obsuwa
mi tez sie strasznie brzuch obnizyl...a najbardziej zasmucilo mnie to ze pojawil sie jeden rozstep:-(przez pierwsza ciaze nic i teraz tez nic az do teraz:-(i tez go ogladam tylko w lustrze hehe:-)
jestem... a raczej jesteśmy. mierzę zawsze obwód, czyli żeby metrówka przeszła ;-). dzidzia się wybiera, tylko jakoś tak mało zdecydowanie.. Brzuszek po schudnięciu wygląda tak:
ladny brzusio i juz nizutko jest:-)

a ja mam 104cm w obwodzie:-)wiec ostatnio 2cm przybylo..widac synek przybiera ostro na wadze hehe:-)​

reklama
Do góry