R
rouż
Gość
Cudne brzusie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki brzuszki rewelka ja tam żadnego sadełka u żadnej z Was nie dostrzegłam
same chudzinki w ciązy
moj szkrab sie rusza straszniea jak chce go poczuc i klade reke na brzuszku to przestaje
pewnie czuje ciepło mojej rączki i uspokaja sie
wczoraj rozmawialam z moja mama i powiedziala ze ona nie miala rozstępów ani ze mna ani z rodzeństwem moim ciekawa ja jestem czy to dziedziczne czy nie.... oby
bo jak narazie (mało sie smaruje oliwka i balsamami) to nie mam i nie zapowiada sie
wlasnie do mnie dotarło sie to juz połowa 5 miesiacaszok !! a i mam do was pytanie czy wasze maleństwo ruszajac sie to nadal nisko czujecie ruchy? czy wszytsko poszło do góry ? bo mi sie wydaje ze cały czas na dole jest .... eh
moj szkrab sie rusza straszniea jak chce go poczuc i klade reke na brzuszku to przestaje
pewnie czuje ciepło mojej rączki i uspokaja sie
wczoraj rozmawialam z moja mama i powiedziala ze ona nie miala rozstępów ani ze mna ani z rodzeństwem moim ciekawa ja jestem czy to dziedziczne czy nie.... oby
bo jak narazie (mało sie smaruje oliwka i balsamami) to nie mam i nie zapowiada sie
wlasnie do mnie dotarło sie to juz połowa 5 miesiacaszok !! a i mam do was pytanie czy wasze maleństwo ruszajac sie to nadal nisko czujecie ruchy? czy wszytsko poszło do góry ? bo mi sie wydaje ze cały czas na dole jest .... eh