reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
E tam, nie ma się czym chwalić. Nie mam aktualnego zdjęcia, ale jakoś ostatnio mi brzuszek stoi w miejscu. W ogóle mam tak dziwnie - przez tydzień przybrałam na wadze 1,5 kg (od początku ciąży 3), a wizualnie schudłam. Jakaś taka sucha się zrobiłam, ciuchy na mnie wiszą. Mam wrażenie, że ta mała dwójka zjada mnie od środka.
A tak swoją drogą, to chyba się już wyspały, bo strasznie buszują :-) Aż się boję pomyśleć, co będzie, jak urosną - cztery nogi do kopania, cztery rączki do bicia...

jakie macie fajniste te brzuchalki, moj jeszcze nie chce sie tak na dobre pokazac, ale cierpliwie czekam :D slyszalam, ze w drugiej ciazy brzusio szybciej wyskakuje, bo miesnie sa juz oslabione.

kilolek ogromny!! ale przynajmniej już ci w autobusie miejsca ustępują :) który to tydzień ??
taa chciałabym... ostatnio 3 osoby się przeede mnie wepchały do uprzywilejowanej kasy w markecie :baffled:
Zdjęcie z 17 tc. W poprzedniej też miałąm duży, no ale teraz faktycznie jest ogromny

ja należe do takich ludzi co to by sie upomnieli o swoje ale w taki sposób, żeby tym ludziom się wstyd zrobiło. walcz o swoje !!!

musze mojego mężusia poprosić żeby mi zrobił ładne foto i też wrzuce swojego wielgachnego kochanego brzuchola.

reklama
ja należe do takich ludzi co to by sie upomnieli o swoje ale w taki sposób, żeby tym ludziom się wstyd zrobiło. walcz o swoje !!!

musze mojego mężusia poprosić żeby mi zrobił ładne foto i też wrzuce swojego wielgachnego kochanego brzuchola.
o nie, ja tak nie umiem! Zawsze się ze starymi babami wykłucałam jak sie o miejsce dopominały, że same są niekulturalne, więc teraz muszę być konsekwentna :-D a na powaznie to ja tak nie umiem.

Do góry