reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie:)))))
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super:)))))

PRZYLACZAM SIE !! KILOLEK super wygladasz, az zapomnialam ze to Ty pisalas ze przy kosci jestes i nie zwrucilam uwagi wogole :-):-) wiec glowa do gory :-):-)

A ja poczulam dzidziusia i juz jestem szczesliwa i spokojniejsza :):):)

kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie:)))))
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super:)))))

PRZYLACZAM SIE !! KILOLEK super wygladasz, az zapomnialam ze to Ty pisalas ze przy kosci jestes i nie zwrucilam uwagi wogole :-):-) wiec glowa do gory :-):-)

A ja poczulam dzidziusia i juz jestem szczesliwa i spokojniejsza :):):)
dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)

dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)

piękny brzusio! przystojniacha synek :-):-):-)

i powiem to teraz jeszcze raz: uważam, że śmiało możesz sobie sprawić strój kąpielowy 2-wu częściowy! będziesz wyglądała ślicznie!!!

aaa... tylko nie zapominajmy aby przykryć przykryć brzuszek pareo lub czymś podobnym;-)

a oto moje szczescie-17tygodni:-)

Snapshot_20090606_5.jpg

Snapshot_20090606_3.jpg

niestety w okazalosci nie dalo rady go zobaczyc,poniewaz wiercil sie a malo tego zakrywalo sie raczka,tak jakby mowilo-nie robcie mi zadnych zdjec..hihihi
tak bardzo chcialam zobaczyc czy to chlopiec czy dziewczynka,tak jak niektore z was juz wiedza ale niestety nie dalo rady,poniewaz bylo zle ulozone a w dodatku jak juz cos tam lekarz juz mogl zobaczyc to pepowinke mialo miedzy nozkami i powiedzial ze niestety musze poczekac jeszcze 4 tygodnie...moze i nawet lepiej :tak:
tak slodko sobie ruszalo usteczkami i wyjmowalo jezyczek:-p

normalnie slodycz,slodycz i jeszcze raz slodycz:-D

a oto moje szczescie-17tygodni:-)

Zobacz załącznik 138972

Zobacz załącznik 138973

niestety w okazalosci nie dalo rady go zobaczyc,poniewaz wiercil sie a malo tego zakrywalo sie raczka,tak jakby mowilo-nie robcie mi zadnych zdjec..hihihi
tak bardzo chcialam zobaczyc czy to chlopiec czy dziewczynka,tak jak niektore z was juz wiedza ale niestety nie dalo rady,poniewaz bylo zle ulozone a w dodatku jak juz cos tam lekarz juz mogl zobaczyc to pepowinke mialo miedzy nozkami i powiedzial ze niestety musze poczekac jeszcze 4 tygodnie...moze i nawet lepiej :tak:
tak slodko sobie ruszalo usteczkami i wyjmowalo jezyczek:-p

normalnie slodycz,slodycz i jeszcze raz slodycz:-D

Faktycznie slodziutki Twoj maluszek :) Ciesze sie ze u Was wszystko sie dobrze uklada :) Oby tak dalej :-):-) :*:*

anja_27 pięknosci gratuluje, ile ja bym dała, żeby już zobaczyć swoje maleństwo. Piękne masz i duże dzieciątko:-).

reklama
Do góry