• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Roxeen trzymaj się!!!!!!!!
Jejku wielki dzień!

A ja pracowałam do 3 nad ranem, gdy szłam spać zobaczyłam pożar na działkach po drugiej stronie rzeki, wezwałam straż pożarną, przyjechali, ugasili, a ja nie mogłam zasnąć. Mam nadzieję, że tam nie było jakiegoś śpiącego bezdomnego ukojonego winkiem..... choć na pewno ogień zaprószyli bezdomni (bo kto inny w taki mróz) którzy się tam schronili..... Smutne jest to życie!

reklama
Sms od Roxeen:
"Jest mi ciężko, skurcze mam dosłownie co 3 max. 5 minut, rozwarcia niet, szyjka 1,5cm - są za często i za słabe, męczę się od 5 rano i bolą jak cholera a są max. 40 proc."
Biedna!!!

Odeszły mi wody

skurcze mam co ok 8-5 minut
3 kciuki

TRZYMAJ SIĘ KOBIETO!!!!!! ale mały zrobi niespodziankę dziadkowi.
A jaki niepowtarzalny bedzie weekend Tylko we dwoje ale nie Ty i twój M tylko Ty i Borysek:-D:-D:-D:-D

Chyba znów włącze szpiega i będę kontrolować styczniówki bo tam zapewne się do wiemy czy uparciuszek już się urodził:-p:-p:-p

Na styczniu widziałam wpis ok. 13, że Roxeen podłączają oxy. Z nadzieją pisałam do Roxeen ok. 18, że mam nadzieję, że już się nie męczy i ma Boryska przy sobie, ale odpisała: "Niestety nie jest aż tak kolorowo".
Mam nadzieję, że już się skończyło!!!

reklama
Ehhh włączyłam szpiega ale i na styczniówkach nie mają wieści od Roxeen. Łudzę się że już od dawna tuli Boryska a komórka jej się rozładowała a ładowarka w domku.

a jednak jest odpowiedz na styczniówkach mam nadzieje ze nie będzie mi miała tego za złe

Urodziłam naturalnie o 22.05; ma równe 4 kg, 58cm; jest piekny!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry