• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
mi też się ten pomysł podoba :-) a powiedzcie mi tylko czy mój młody nie jest za smarkaty na takie nemo? ;-)

Ja też w Nemo byłam z Nikim jak jeszcze roku nie miał i bawił się wyśmienicie, choć musiałam go pilnować niestety :)

My we wtorek mamy szczepienie ale przez ten katar chyba nie pójdziemy... ech te wirusy wstrętne

Niech już słońce nas odwiedzi na stałe.

A co do spotkania to ja będąc z Nikosiem nie będę mogła skupić się na gadaniu za bardzo bo muszę być jego cieniem!

Bardzo chętnie się spotkam i czekam na propozycje terminu. Pewnie łatwo nie będzie wszystkich razem zebrać.
A może w jakimś parku się spotkamy - jako gang wózkarek :-D:-D

Miłej niedzieli życzę:tak:

Hello dlatego ja bym obstawiała spotkanie w blaszaku bo tam dzieciaki nie mają gdzie uciekać jest miło i kameralnie:))) u mnie ciężko by było ze spacerkiem bo młody nie lubi zbytnio w wózku siedzieć. Co do terminu jestem elastyczna ale 16 V odpada bo mam komunie:)) a 13 mam wizytę u chirurga z małym no chyba ze po 15 to już pasuje:))

Ostatnia edycja:
witam sie kobiety :)
widze, ze sporo maluszkow chorych - my tez mielismy przezycia.

czarna - to zescie sie minely z MaLeą, jaki ten swiat mały :-D
a tak pozatym, to wkoncu chociaz na avatarze mozna Cie zobaczyc, szkoda tylko, ze zdjecie jest takie "ceimne" :blink:

Hej Ho Hej Ho :-D

Witam Was i ja :))

widze ze temat spotkania znów na tapecie ..no fakt fajnie było by gdyby w koncu udało sie spotkanie pilanek doprowadzić do końca :-D

na zachete powiem Wam ze 16 maja udało sie zorganizować kilka spotkan mam styczniowych, a ze my z calej polski wiec sie spotykamy regionami i np Lubuskie i wielkopolska w Poznaniu ;)

tak wiec kobiety mysle ze przy odrobinie checi da sie spotkanko zrobic ... :)

musze tu czesciej zagladac :-)

ashe ło matko jedyna czy mi na wzrok padło czy mam ci gratulowac !!!???

JEJUUUUUU jak fajnie :)))

reklama
Roxeen też mówię że wystarczy troche chęci:)) My na październiku mamy zlot w weekend czerwcowy, mamy wynajęty ośrodek:)))

Boziu co za pogoda!!!! Nawet wymyślanie zabaw dla dzieci nic nie daje bo ich chyba też chandra dopadła. A ja muszę opłaty porobić!!!! a te wiecznie mi przy nodze siedzą i piszczą a słowo "mama" już mi chyba bokiem wychodzi:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry