• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Hej dziewczyny, dzięki za miłe powitanie! Jeszcze nie mieszkam w Pile a już, dzięki wam będę mieć znajomych :)
Bredzelek moje gratulacje ślicznych dzieci i nowego bobaska w brzuszku! My z mężem też chyba zaczniemy się starać, problem w tym że mąż jeszcze o tym nie wie!! Poczekam aż wróci za jakieś 2 tyg. i wtedy pogadamy :) Co do miejscowości to buduję się w Dobrzycy... fajnie było by mieć już znajomą sąsiadkę :) I trzymaj się, naprawdę ci współczuję tych ciążowych obiawów- w razie chandry zawsze możesz przyjechać do mnie- tu zawsze słoneczko świeci, więc i humor dopisuje..
A u nas dziś wyszedł 4 ząbal.. myślałam już że nie wyjdzie, Dawid strasznie to przeżywa, choć na szczęście nocki przesypia.
Wielkie buziole i słoneczko przesyłam Wam wszystkim bo słyszałam że w PL to deszcze..

reklama
Femme dzięki za miłe słowa. Mam nadzieję że miło Ci będzie w Polsce. Choć pogoda wcale nie dopisuje. Z tego co się orientuję nasze miejscowości leżą po innej stronie Piły. :tak:

Pozdrawiam gorąco i życzę wszystkim miłego weekendu
:tak::tak::tak::tak:

Cześć wam.
Widzę, że co niektórym udało się zafasolkować. Gratuluję Bredzelek! :-D:-D:-D

Doczytałam również, że zamierzacie się spotkać. Dobrze rozumiem, że zlot ma odbyć się 19-go maja w Ballandii? Tylko nie wiem o której godzinie :no: Dla mnie to jest najistotniejsze, bo od tego zależy czy będę mogła przyjść.

Witajcie :) Chyba staneło na tym 19 maja i Ballandii. Mi co do godziny to wszystko jedno...i tak cały dzień mam wolny to się dostosuje.
Monika 77 a jaka godzina by Ci odpowiadała?

Hej dziewczyny, dzięki za miłe powitanie! Jeszcze nie mieszkam w Pile a już, dzięki wam będę mieć znajomych :)
Bredzelek moje gratulacje ślicznych dzieci i nowego bobaska w brzuszku! My z mężem też chyba zaczniemy się starać, problem w tym że mąż jeszcze o tym nie wie!! Poczekam aż wróci za jakieś 2 tyg. i wtedy pogadamy :) Co do miejscowości to buduję się w Dobrzycy... fajnie było by mieć już znajomą sąsiadkę :) I trzymaj się, naprawdę ci współczuję tych ciążowych obiawów- w razie chandry zawsze możesz przyjechać do mnie- tu zawsze słoneczko świeci, więc i humor dopisuje..
A u nas dziś wyszedł 4 ząbal.. myślałam już że nie wyjdzie, Dawid strasznie to przeżywa, choć na szczęście nocki przesypia.
Wielkie buziole i słoneczko przesyłam Wam wszystkim bo słyszałam że w PL to deszcze..
Moi rodzice mieszkają w Dobrzycy:)))) i gratki za zębola

Dla mnie obojętne Ballandia czy Nemo idę za większoscią co do godziny tez się dostosuję choc o 14 mam zazwyczaj obiadek :))))))) no chyba ze zdecydujecie ze po 16 to moze uda mi sie Kake wyciągnąć:)))

Ostatnia edycja:
Mi pasują godziny popołudniowe, nie szybciej niż na 17. Ale muszę dzisiaj jeszcze z mężem się dogadać czy dałby radę nas podwieźć do Ballandi na tą godzinę.

reklama
czesc dziewczyny :) ja nie jestem niestety z Piły, ale będę w niej na poczatku czerwca u teściów :) mam 6 miesiecznego szkraba, ktorego wlasnie zaczelam karmic pokarmem innym niz mleko matki i mam w zwiazku z tym do Was pytanie - czy wiecie gdzie w Pile moge kupic ekologiczna zywnosc (lub sprawdzony warzywniak) aby moc przygotowac mu dobre jedzonko??? z gory dziekuje za pomoc!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry