Femme
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, dzięki za miłe powitanie! Jeszcze nie mieszkam w Pile a już, dzięki wam będę mieć znajomych 
Bredzelek moje gratulacje ślicznych dzieci i nowego bobaska w brzuszku! My z mężem też chyba zaczniemy się starać, problem w tym że mąż jeszcze o tym nie wie!! Poczekam aż wróci za jakieś 2 tyg. i wtedy pogadamy
Co do miejscowości to buduję się w Dobrzycy... fajnie było by mieć już znajomą sąsiadkę
I trzymaj się, naprawdę ci współczuję tych ciążowych obiawów- w razie chandry zawsze możesz przyjechać do mnie- tu zawsze słoneczko świeci, więc i humor dopisuje..
A u nas dziś wyszedł 4 ząbal.. myślałam już że nie wyjdzie, Dawid strasznie to przeżywa, choć na szczęście nocki przesypia.
Wielkie buziole i słoneczko przesyłam Wam wszystkim bo słyszałam że w PL to deszcze..
Bredzelek moje gratulacje ślicznych dzieci i nowego bobaska w brzuszku! My z mężem też chyba zaczniemy się starać, problem w tym że mąż jeszcze o tym nie wie!! Poczekam aż wróci za jakieś 2 tyg. i wtedy pogadamy
A u nas dziś wyszedł 4 ząbal.. myślałam już że nie wyjdzie, Dawid strasznie to przeżywa, choć na szczęście nocki przesypia.
Wielkie buziole i słoneczko przesyłam Wam wszystkim bo słyszałam że w PL to deszcze..

;-)
Dla mnie to jest najistotniejsze, bo od tego zależy czy będę mogła przyjść.