Dzięki wam dziewczyny za gratulacje.
Ciąża dopiero jest w początkowym stadium, to 8 t.c. więc początek. Terminu lekarz mi jeszcze nie wyznaczył, ale wg ost. @ to ok 17-19 styczeń 2011 r. A więc będę miała drugiego styczniaka

Wituś urodził się 15 stycznia, więc kto wie czy nie dostanie braciszka lub siostrzyczki na 4 urodziny

Samopoczucie mam podobne jak przy pierwszej ciąży. Bardzo chce mi się spać, i często mnie mdli. Na szczęście po raz drugi nie mam wymiotów ;-) Uff, wychodzi na to, że nie jestem statystyczną ciężarną ;-)

Z innych objawów to duży biust i wrażliwy na dodtyk oraz brak zainteresowania ... wiecie czym

Monia po gatkach chcesz dostac ?????
po pierwsze mieszkamy obie na zielonej i jeszcze sie nie spotkałysmy - nawet nie chce slyszec wymowek - idziemy we wtorek na wspolny spacer z dzidziołami koniec kopka 
po drugie G R A T U L U J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLIS JAKIES SZCZEGÓŁY ;-)
ola bya w wa-wie ale niby powinna już wrócić
zaraz do niej napisze ..chociaz jest week wiec ma urwaie glowy wieksze niz w ciagu tygodnia a w ciagu tygodnia to ma masakre
Roxeen, przepraszam, ale nie dam rady iść na spacer we wtorek. Już się tłumaczę dlaczego. Po pierwsze Wituś ma imieniny, a po drugie o 16 mamy trzecie zebranie w przedszkolu

Ale w środę możemy umówić się na popołudniowy spacerek. Pasowałaby ci godz. 17?
Dziękuję ci za informację o Oli. Widziałam, że okna ma pozamykane na 7 spustów i domyśliłam się, że pewnie pojechali do Wa-wy. Ale w pewnym momencie przyszła mi myśl do glowy, że może wyprowadzili się już z Piły (nie wiem dlaczego naszły mnie takie myśli

). Pamiętam, że Ola pisała kiedyś o tym, że będą się budować koło Wa-wy.