• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

zatem witamy i Ciebie cass :tak:

a ja Was bardzo prosze dziewczyny o glosy!
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
[mozna oddawac codziennie
9
]

reklama
przepraszam, że się tak wbijam ni z gruchy ni z pietruchy... będę w pn w pile i potrzebuje pilnej wizyty u dentsty. Kogo możecie polecić? Z góry dziękuję za informację

fju fju ja chodze do syna dr sienkiewicz nad apteka na bydgoskiej - wejscie obok fotografa, ale nie wiem jak on przyjmuje.
Mozesz zadzwonic w poniedzialek tel: 602796171, 67- 215 48 38 i sie spytac czy ma termin na godzine, ktora Ci odpowiada.

Ja jestem :tak::tak::tak: Robię właśnie obiad. Dziś trochę mniej upalnie i można żyć.

Odezwijcie się co u Was!!! ;-);-);-)

My szalejemy na podwórku, w piasku i wodzie :-D:-D:-D:-D

Czy któraś z Was nawiedzała już nowy Aquapark w Pile??

A może któraś z was mieszka na os. Górnym?

Ja całe dzieciństwo spędziłam na osiedlu Górnym. Obecnie od 10 lat mieszkam na Zielonej, ale w sierpniu wracamy na stare śmieci :tak: Kupujemy mieszkanie na Górnym i będziemy się przeprowadzać :tak::-D

Poza tym witam wszystkich.

Ja jestem ostatnio wykończona. Dużo pracy i stresów, ale poza tym średnio się czuję. Ach, ja się przecież wam nie chwaliłam, że też jestem w ciąży :tak::-D Pozazdrościłam mijanym na ulicy ciężarnym i sama się zaciążyłam :-D:-D:-D
Widać, że trochę nowych pilan przybędzie :tak:;-):-D

Od dłuższego czasu nigdzie nie widzę Oli K. Co się z nią dzieje? Wiecie coś?

Monia po gatkach chcesz dostac ?????
po pierwsze mieszkamy obie na zielonej i jeszcze sie nie spotkałysmy - nawet nie chce slyszec wymowek - idziemy we wtorek na wspolny spacer z dzidziołami koniec kopka :-p

po drugie G R A T U L U J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLIS JAKIES SZCZEGÓŁY ;-)

ola bya w wa-wie ale niby powinna już wrócić :oo: zaraz do niej napisze ..chociaz jest week wiec ma urwaie glowy wieksze niz w ciagu tygodnia a w ciagu tygodnia to ma masakre :eek:

Dzięki wam dziewczyny za gratulacje.
Ciąża dopiero jest w początkowym stadium, to 8 t.c. więc początek. Terminu lekarz mi jeszcze nie wyznaczył, ale wg ost. @ to ok 17-19 styczeń 2011 r. A więc będę miała drugiego styczniaka :-D Wituś urodził się 15 stycznia, więc kto wie czy nie dostanie braciszka lub siostrzyczki na 4 urodziny :-D:-D:-D
Samopoczucie mam podobne jak przy pierwszej ciąży. Bardzo chce mi się spać, i często mnie mdli. Na szczęście po raz drugi nie mam wymiotów ;-) Uff, wychodzi na to, że nie jestem statystyczną ciężarną ;-):-D:-p Z innych objawów to duży biust i wrażliwy na dodtyk oraz brak zainteresowania ... wiecie czym :-D:-p

Monia po gatkach chcesz dostac ?????
po pierwsze mieszkamy obie na zielonej i jeszcze sie nie spotkałysmy - nawet nie chce slyszec wymowek - idziemy we wtorek na wspolny spacer z dzidziołami koniec kopka :-p

po drugie G R A T U L U J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLIS JAKIES SZCZEGÓŁY ;-)

ola bya w wa-wie ale niby powinna już wrócić :oo: zaraz do niej napisze ..chociaz jest week wiec ma urwaie glowy wieksze niz w ciagu tygodnia a w ciagu tygodnia to ma masakre :eek:

Roxeen, przepraszam, ale nie dam rady iść na spacer we wtorek. Już się tłumaczę dlaczego. Po pierwsze Wituś ma imieniny, a po drugie o 16 mamy trzecie zebranie w przedszkolu :tak: Ale w środę możemy umówić się na popołudniowy spacerek. Pasowałaby ci godz. 17?
Dziękuję ci za informację o Oli. Widziałam, że okna ma pozamykane na 7 spustów i domyśliłam się, że pewnie pojechali do Wa-wy. Ale w pewnym momencie przyszła mi myśl do glowy, że może wyprowadzili się już z Piły (nie wiem dlaczego naszły mnie takie myśli:dry:). Pamiętam, że Ola pisała kiedyś o tym, że będą się budować koło Wa-wy.

reklama
Monia hihi a widziałaś postęp ich budowy ?? ;) na razie sa na etapie ustalania szczegółów w projekcie z projektantem ;)))) wiec jeszcze trche ...
ale fakt pozamykana chłupa na amen :eek: napisze do niej smska i sie dowiem gdzie sie podziała :-)

co do Wtorku - oki no problem :) rozumuje :tak: środa odpada bo mam na 13 egzamin i kto wie ile czasu mi to zajmie
może piatek po południu ??? :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry