• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Ja całe dzieciństwo spędziłam na osiedlu Górnym. Obecnie od 10 lat mieszkam na Zielonej, ale w sierpniu wracamy na stare śmieci :tak: Kupujemy mieszkanie na Górnym i będziemy się przeprowadzać :tak::-D

Poza tym witam wszystkich.

Ja jestem ostatnio wykończona. Dużo pracy i stresów, ale poza tym średnio się czuję. Ach, ja się przecież wam nie chwaliłam, że też jestem w ciąży :tak::-D Pozazdrościłam mijanym na ulicy ciężarnym i sama się zaciążyłam :-D:-D:-D
Widać, że trochę nowych pilan przybędzie :tak:;-):-D

Od dłuższego czasu nigdzie nie widzę Oli K. Co się z nią dzieje? Wiecie coś?
o jaaaaaaaaaa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Witam
Jakoś tak brak czasu na kompa wiec stąd moja nie obecność:)))
Ale chyba znikne stąd bo widzę że tu ciążo-wirusówka panuję a ja nie chce się zarazić:))))))))

reklama
heheh czarna to ja też znikam

mi to co prawda chwilowo nie grozi bo nawiedziła mnei dziś @ i padam

ale wirusa złapie i co w czasie obniżonej aktywnosci zachoruje ;-) co to to nie

Dzięki za gratulacje.
U Oli widziałam odsłonięte okna, więc na pewno są już w Pile. Hihihi, pelna inwigilacja :-D:-D:-D

Roxeen, w piątek nie da rady, bo mamy po 16 podpisanie aktu notarialnego i też nie wiem ile czasu to zajmie. Oj chyba mamy problem z dogadaniem terminu ;-) Ale i tak życzę ci powodzenia na jutrzejszym egzaminie :tak: Masz ode mnie kopa w ... cztery litery :-p:-D

Monia a dalczego wracacie na górne ?
Zle Wam na zielonej ? czy popostu tam Własne a tu nie własne ?? :)

a na spacer może w czwartek co ???

a egzaminy przełożyłam na przyszły tydzien :-D kożystam z praw indywidualnej organizacji studiów :D

To ja też przyłączam się do gratulacji dla świeżo upieczonych "ciężarówek" :) A tak z innej beczki:zwiedzałyście może już w tym sezonie pilskie jeziora? A może pluskałyście się już przypadkiem? Bo ja zastanawiam się czy nie zrobić wypadu nad jeziorko z małą jak będzie gorąco,ale chyba to jeszcze odrobinę za wcześnie...:sorry:

My byliśmy z małą w Aquaparku, polecam, Zuzia była zachwycona. Jeśli chodzi o pilskie jeziora to wczoraj w regionalnej tv pani z sanepidu mówiła że Płotki i Piachy są dopuszczone do użytku w tym sezonie. Ale woda chyba jeszcze nie za ciepła...

mmm też bym sobie tak nad jeziorko pojechała a tu dupa jeszcze nastepny tydzien walcze z egzaminami a moze nawet jeden oddam walkowerem i na poprawke wrzesniowa sie przyszykuje bo kude..no ciezko mi jakoś ostatnio się skupić :( odpuszczałam sobie w semestrze i teraz mam za swe ...

kobitki mój synek od wczoraj mówi Ta-ta-ta-ta i to do kazdego napotkanego człowieka hahahaha :-)

reklama
Ja miałam w planach wczoraj ten aquapark,ale zrezygnowałam.15 zł za godzinę mnie przeraziło.Pojechałyśmy z małą na Piachy i w zamian za tą godzinkę mała chlapała się w wodzie prawie cały czas,bo woda była super.a co najważniejsze nie było takiego tłoku jak w sezonie,bo w zeszłym roku w wakacje to masakra była nad jeziorami.Ani się gdzie rozłożyć,a małą musiałam pilnować,żeby jej na brzegu nie stratowali :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry