Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jedynie czym sie moge pochwalić to tym, że podczas naszego wyjazdu we dwójke do Krakowa mój R. mi sie oświadczył.... było baaardzo romantycznie w bardzo romantycznej i orginalnej scenerii i tej chwili nie zapomne do końca życia...
Julka szaleje całymi dniami, nieraz za nią nie nadążam, nie wiem skąd ona ma tyle energii...
O tej zgwałconej kobiecie tez słyszałam, straszne jest to co sie stało ale z drugiej strony która dziewczyna przy zdrowych zmysłach bedzie w nocy czy tez nad ranem chodzila w takich niebezpiecznych miejscach???jak chudniesz a maluszek dobrze się rozwija to bynajmniej bedziesz miała z głowy późniejsze odchudzanieDziewczyny żyjecie ???;-);-)
Co tam u Was, cisza tutaj okropna
Ja jak zwykle dzień spędzam na ganianiu za Nikim i chudnę zamiast tyć
Poza tym nie mogę doczekać się piątkowego badania USG![]()
ojjjj co się dzieje???????? Trzymam kciuki za szybkie poukładanie tych sprawZnam to uczucieTyle,że ja mam usg zaplanowane na środę
Może wkońcu dzidzia pokaże czy będzie chłopczykiem czy dziewczynką.Szkoda tylko,że sprawy rodzinne mi się walą,bo tak byłabym mega szczęśliwa.
oooooo nie słyszałam o tym normalnie takim typkom bym ..........ja zyje :]
zaczelam staz od wczoraj :] wiec 'lepszy' pieniadz wpadnie niz kurowniowka.
Czytalam dzis w gazecie pilskiej, ze facet zgwalcil dziewczyne 26 lat! przy kladce na wyspie, od strony mlyna. porazka. ale zlaapli go, bo juz raz zgwalcil i byl w kartotece i ko rozpoznala dziewczyna.

GRATULACJE!!!!! i jak data już ustalonaHej MamuśkiJa was tak poczytuje ale nie pisze bo nie mam o czym za bardzo
jedynie czym sie moge pochwalić to tym, że podczas naszego wyjazdu we dwójke do Krakowa mój R. mi sie oświadczył.... było baaardzo romantycznie w bardzo romantycznej i orginalnej scenerii

Znam to uczucieTyle,że ja mam usg zaplanowane na środę
Może wkońcu dzidzia pokaże czy będzie chłopczykiem czy dziewczynką.Szkoda tylko,że sprawy rodzinne mi się walą,bo tak byłabym mega szczęśliwa.

Musi się ułożyć!! ja zyje :]
zaczelam staz od wczoraj :] wiec 'lepszy' pieniadz wpadnie niz kurowniowka.
Czytalam dzis w gazecie pilskiej, ze facet zgwalcil dziewczyne 26 lat! przy kladce na wyspie, od strony mlyna. porazka. ale zlaapli go, bo juz raz zgwalcil i byl w kartotece i ko rozpoznala dziewczyna.

Hej MamuśkiJa was tak poczytuje ale nie pisze bo nie mam o czym za bardzo
jedynie czym sie moge pochwalić to tym, że podczas naszego wyjazdu we dwójke do Krakowa mój R. mi sie oświadczył.... było baaardzo romantycznie w bardzo romantycznej i orginalnej scenerii i tej chwili nie zapomne do końca życia...
Julka szaleje całymi dniami, nieraz za nią nie nadążam, nie wiem skąd ona ma tyle energii...
O tej zgwałconej kobiecie tez słyszałam, straszne jest to co sie stało ale z drugiej strony która dziewczyna przy zdrowych zmysłach bedzie w nocy czy tez nad ranem chodzila w takich niebezpiecznych miejscach???
jak chudniesz a maluszek dobrze się rozwija to bynajmniej bedziesz miała z głowy późniejsze odchudzanie)) a to teraz bedziesz miała USG prenatalne???

Sęk w tym,że nie wyrównaMili ale zdajesz sobie sprawe z tego ze ZUS predzej czy później musi dokonać Ci wyrównania do pełnej pensji ?
życze powodzenia kochana i oby udało sie cos wynająć a powiedz gdzie szukacie jakie kwoty Was 'satysfakcjonuja' - czesto widze/slysze o miejszkankach do wynajecia moze moglabym pomóc ...