rox
ruda zołza
mili kurde tak mi przykro ...
ale ja nie rozumiem za bardzo coś Ty napisała o tym ze nie bedzie widział za czesto tatusia
weź mi łopatą przez łepetynę ździel ale nie rozumiem ... jesli nie chcesz mówić rozumiem - ale jesli to nie problem to mnie olśnij - macie jakies problemy ??
a co do mieszkania to powiedz jeszcze jaki metrarz i uruchamiam me konszakty z ...diabełkami hihihi
ale ja nie rozumiem za bardzo coś Ty napisała o tym ze nie bedzie widział za czesto tatusia
weź mi łopatą przez łepetynę ździel ale nie rozumiem ... jesli nie chcesz mówić rozumiem - ale jesli to nie problem to mnie olśnij - macie jakies problemy ?? a co do mieszkania to powiedz jeszcze jaki metrarz i uruchamiam me konszakty z ...diabełkami hihihi
Ostatnia edycja:
.Tak więc ani ona nie chce go widzieć,a i on nie przepada za nią i dlatego nie możemy mieszkać razem u niej.Więc nawet,gdyby mój A. poszedł mieszkać do kolegi w Trzciance,bo on ogólnie ma mamę pod Warszawą to nie widywalibyśmy się za często (chyba,że na mieście).Drugi powód jest taki iż mąż pracuje od 5 rano do prawie 20,aby na nas zarobić (wziął nadgodziny gdy moja pensja tak dramatycznie się zmniejszyła).Więc jak nie znajdziemy do 30 czerwca jakiegoś mieszkanka to będziemy zbierać pieniążki mieszkając oddzielnie,aby wynająć jakieś.
a on bez niej jak bez obu rąk ...no i własnie nie pamiętam kiedy to on miał wrócić juz do pracy
Mam tylko ochotę walnąć się na wyro i trochę poodpoczywać, ale jak to zrobić przy trzylatku?
Nie da rady. Na złość Witek nie chce iść spać o 20-21 i walczymy z nim do 22
Coś musimy z tym zrobić ;-)