• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Monika gratuluję fasolki! :-)

po Pile zdecydowanie jakiś ciążowy wirus krąży - mnie też złapało :-D termin mam na 5.03 :-)

pozdrawiam wszystkie pilanki :-)

reklama
MaLea gratuluję "złapania" ciążowego wirusa !!! Faktycznie na forum zaczęło się robić fasolkowo. Tak więc Te które NIE CHCĄ - UWAŻAJCIE ;-);-);-);-)

My jutro wyjeźdżamy nad morze trochę odpocząć od codzienności. Tak więc buziaczkuję i pozdrawiam wszystkie Dziewczyny !!!:-D:-D:-D

MaLea Gratuluję zafasolkowania :-D:-D:-D Faktycznie zrobiło nam się tu ciążowo :tak:;-):-D Jak się czujesz?

Ja dziś chciałam iść na spacer po 10, ale zanim powiedziałam Witkowi, że idziemy na dwór to zaczął deszcz padać i pada cały czas :eek: Normalnie zła jestem. Myślałam już, że w końcu uda mi się spotkać z Roxeen, a tu dupcia blada :crazy::-( Jak nie urok to ....

Dziś po południu idziemy ze znajomymi i dzieciakami do kina na Shreka. Podobno ta ostatnia część jest tak samo dobra jak ta pierwsza :cool2: Zobaczymy ;-)
A jutro po południu wywozimy Witka do teściowej, bo jutro po 19 mamy odebrać klucze do naszego nowego mieszkania :tak: Ale się cieszę :tak::-D W piątek nas czeka załatwianie spraw ze spółdzielnią, energetyką i gazownią. A od soboty zabieramy się za odświeżanie nowego gniazdka :tak:
Teraz to będę miała duże pole do popisu ;-) Czeka mnie dobieranie farb i meblowanie. Jupi, jak ja to lubię :tak:;-):-D
Tylko kto za mnie posprząta bałagan i popakuje rzeczy:oo:? Jest ktoś chętny? :unsure:

monika ja mogiem pomóc kolory dobrać :-D

a co do deszczu daj spokój jak odebrałam Twoją wiadomość i wyjżałam przez okno to mi sie zagotowało :eek:

ja na Shreku jeszcze nie byłam :eek: muszem sie naprafic !!!

reklama
Co do pogody to mi brak już słów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niedawno wróciliśmy z kina. Film fajny, polecam. Niestety okazało się, że Wituś boi się tych "bliskich" postaci w wersji 3D :eek: I zaczął oglądać film bez okularów i niestety stracił zainteresowanie bajką, bo przecież wszystko jest rozmazane :confused2: Mial problem by wysiedzieć te 93 min :dry: Zainteresował się krzesłem, które było przed nim, potem nakichał kobiecie na głowę :szok::crazy: Normalnie porażka :no::oo2: Dobrze, że kobieta była wyrozumiała i na nas nie nawrzeszczała :zawstydzona/y:
Ale za to w sobotę moja mama zabiera wnuka na bajkę z wróżką Dzwoneczkiem :tak: To na pewno będzie oglądał. Pierwszą część widział tydzień temu na Disney Chanel i jak tylko zobaczył reklamy nowego filmu to już mówił, że on chce to zobaczyć :tak:;-):-D Całe szczęście, że ta bajka nie jest w 3D :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry