• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Hihi, w życiu bym nie pomyślała, żę ciąża może mieć wpływ na gusta kinowe :-D:-D:-D Widocznie Roxeen jesteś tego potwierdzeniem ;-)

Avatar i Shrek mi się podobały ale ja nie mam parcia na filmy 3D :no: Przez to, że jestem jednooczna to nie ma dla mnie znaczenia, że obraz jest trójwymiarowy, gdyż ja go widzę płasko. Jak w normalnym kinie ;-)

ee tam kliwia jak mąż nei jest w ciazy ? przecie Ty jestes to i on jest :)))

a tak na poważnie powiem Wam szczerze ze mnie okres ciaży zmienił bardzo !!!
Byłam ponoć nie do poznania i czasem tęsknę za tamtą Rox :))
a tak cóz - ruda zołza ze mnie :)))

monika a co Ty za Wade masz?? ja mam astygmatyzm m.in i 3D to musze oglądac najpierw w swoich okularach a potem w patrzałkach kinowych .. a ja mam małą wade wiec nie wyobrażam sobie jak to robią inni :))

No niestety ja to taki krecik jestem ;-) Nie dość, że mam na jednym oku -9 D, a na drugim -10 D, to jeszcze na to słabsze ledwo co widzę. Pole widzenia mam zaledwie na 20-25% :baffled: Okuliści mówią na takich jak ja jednooczni :rolleyes2:
Przez to nie mam widzenia w przestrzeni i dlatego nie widzę filmów trójwymiarowych tylko odbieram je jako zwykłe, płaskie obrazy :tak:
To tak w olbrzymim skrócie ;-)

Wczoraj odebraliśmy klucze od mieszkania. Dziś się za to nalataliśmy z zalatwianiem różnych spraw. W końcu udalo nam się wybrać wszystkie kolory (dzięki Roxy za chęć pomocy ;-)). A teraz mąż z kumplem i bratem już zabierają się za zaklejanie dziur po szafkach, półkach itp ;-) Teściowa naliczyła na jednej ścianie 48 dziurek po kołkach :szok::baffled:

Hello
Wrócilismy z nad morza!! Nikoś był zafascynowany, niesamowicie się wybawił :-D:-D:-D

11.jpg 44.jpg

33.jpg 22.jpg

:-);-):tak::-D

reklama
Bredzelek, widać, że Nikosiowi bardzo smakował piasek :-D:-D:-D A zabawa w morzu na pewno była przednia. Super zdjęcia :tak:;-)

Roxeen, gratuluję podwójnie uzębionego Boryska :tak::-D Dawaj fotkę ząbków ;-)

Ja od dziś jestem na chorobowym. Nareszcie :-p Mam tylko nadzieję, że nie będą zbyt mocno mnie męczyć telefonami z pracy, ale to pewnie marzenia ściętej głowy :confused2:
Dziś jadę na działkę i zostaję tam do jutra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry