Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u nas od poczatku ciąży z Laurą miała być Anastazja (Nastka) później propozycja M Kornelia
aż w 8 miesiącu wymyślił Laure

Ale jak kiedyś przytrafi mi się niespodzianka w postaci córeczki zapewne będzie Anastacja

lub Rozalia (choć M się nie zgadza
)
i oczywiście czwartek mi odpowiada ale tak koło 12
bo po 14 odbieram dzieciaki z przedszkola (Laure i bratanka) a z trójką nie piszę się na spotkanko

Nemo też za duże
a może ballandia lub Nico?mogę się zorientować czy nie mają rezerwacji

Jak na razie "parapetówkę" muszę odłożyć, ale na pewno za jakiś czas jak się ogarnę i będzie brzydsza pogoda to możemy spotkać się u mnie. A na ten moment, tym bardziej, że w czwartek ma być ciepło, proponuję inne miejsce - dogodniejsze dla dzieci
Wybór miejsca pozostawiam tym pilankom, które przyjdą z maluchami ;-)
;-)
Wiemy jak dzieci mają na imię i ile mają latek, a teraz napisz nam coś o sobie. Myślę, że pozostałe koleżanki się nie obrażą jak to napiszę, ale jeśli masz ochotę to zapraszam na czwartkowe spotkanie, bo rzadko kiedy udaje nam się coś zorganizować
;-)