• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Roxy, Raczej sala zabaw :) a nawet kilka, baseny z kuleczkami dla małych i większych, zabawki różniste, kawiarnia, zresztą wyszukaj w googlach, mają stronkę

Monika rejestrując imię córci w USC miałam wielkie problemy bo była pierwsza!!!! ale zaraz po mnie moje trzy znajome też dały tak na imię, a teraz:szok::szok::szok::szok::szok:

Cass kurde nie wierze normalnie czytajac Twojego posta jakbym siebie czytała:-p:-p u nas od poczatku ciąży z Laurą miała być Anastazja (Nastka) później propozycja M Kornelia:tak::tak: aż w 8 miesiącu wymyślił Laure:-D:-D:-D Ale jak kiedyś przytrafi mi się niespodzianka w postaci córeczki zapewne będzie Anastacja:tak::tak::tak: lub Rozalia (choć M się nie zgadza:sorry:)

Rox, Kropka jak mogę to i Ja się wproszę na spotkanko:-p:-p i oczywiście czwartek mi odpowiada ale tak koło 12 :sorry: bo po 14 odbieram dzieciaki z przedszkola (Laure i bratanka) a z trójką nie piszę się na spotkanko:no::no:
Co do miejsca to i u mnie śnieżynka odpada=ten sam powód co Kropki:rofl2: Nemo też za duże:rofl2: a może ballandia lub Nico?mogę się zorientować czy nie mają rezerwacji:-D:-D:-D
Cass może też dołączysz????? i Monika:-p

Witam
nie wiem czy dobrez ze tu własnie pisze,musze sie rozeznac,ale jestem mama z Piły.mam dwoje dzieci synek Filip 6 lat i coreczka Oliwka 1,7 miesieścy,ciesze sie ze tu trafiłam:-)

Dziewczyny, mi pasuje 12 w czwartek i wszystko jedno gdzie, bo Witek będzie w przedszkolu :tak: Jak na razie "parapetówkę" muszę odłożyć, ale na pewno za jakiś czas jak się ogarnę i będzie brzydsza pogoda to możemy spotkać się u mnie. A na ten moment, tym bardziej, że w czwartek ma być ciepło, proponuję inne miejsce - dogodniejsze dla dzieci :tak: Wybór miejsca pozostawiam tym pilankom, które przyjdą z maluchami ;-)

Rox, co się stało, że zmieniłaś Nick? Dałabyś radę powiadomić Olę o naszym spotkaniu? Może udałoby jej się na trochę wyrwać i też by się pojawiła :tak:;-)

Witaj Magda. Jak najbardziej dobrze trafiłaś :tak: Wiemy jak dzieci mają na imię i ile mają latek, a teraz napisz nam coś o sobie. Myślę, że pozostałe koleżanki się nie obrażą jak to napiszę, ale jeśli masz ochotę to zapraszam na czwartkowe spotkanie, bo rzadko kiedy udaje nam się coś zorganizować :tak:;-):-D

Monika dziekuje za zaproszenie-bardzo chetnie skorzystałabym ale niestety obiecałam mamie pomoc w zaprawianiu papryki-niestety-bardzo żałuję,ale pozatym nie bardzo jeszcze Was wszysstkie znam i nie wiem czy tak przystało by sie wpychać w znane już sobie towarzystwo.Ja jestem na urlopie wychowawczym wiec mam sporo wolnego czasu.Pozdrawiam Was wszystkie.:-))

reklama
No to jutro o 12 spotkanie:tak: pozostaje tylko ustalić miejsce. Juz sie doczekac nie mogę :-D

Magda witamy na forum, odzywaj sie często. A Z jakiej części Piły jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry