• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

To udanego spotkanka Wam życzę, ja się nigdzie dzisiaj nie ruszam, wczoraj o 23 byliśmy na IP bo zaczęłam krwawić.. ale odesłali mnie do domu bo podobno to "normalne", wolałam sprawdzić czy z małą wsio ok. Tak więc godzina "0" chyba już niedługo :)

reklama
Hello
Cwaniary były bez dzieci to im dobrze było:-p:-p:-p (żarcik)ale choc Juleczka (już się nie pomylę :zawstydzona/y:)od Kropki była:-p
Ale tak na poważnie to i Ja bardzo dziękuję za mile spędzony czas normalnie czułam się jak młodziutka mamusia w waszym towarzystwie:-D:-D:-D Oby do następnego (mam nadzieję że już nie długo i większym gronie) spotkanka;-)

Cass wiem wiem pytanie drażniące ale ciekawość większa i jak tam:-D:-D:-D

A gdzie Bredzelek???????????

Hmmm, Czarna, to ile ty masz lat, że piszesz, iż w naszym towarzystwie czułaś się jak młoda mamusia? :sorry2: Przecież jesteś młodą mamusią - twój synuś ma ok 2 latek :tak:;-):-D

reklama
Ja nadal w dwupaku, ale w sumie teraz mi to na rękę bo Zuzia jakieś choróbsko złapała i to na dobre więc została dzisiaj ze mną w domu, na szczęście póki co tylko katar i kaszel, bez gorączki więc na razie kurujemy się domowymi sposobami. A z dzidzią niby bez zmian ale chyba już jest bardzo nisko bo ledwo się ruszam, w poniedziałek mam ostatnią wizytę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry