• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Monika eee a co lekarz mówi??????? Bo skoro ciaża jest prawidłowa!!!! malutka rozwija sie prawidłowo!!! to czym się przejmować??????????? Proszę Cię przestać tym sie stresować bo tym to na pewno małej zaszkodzisz!!!!
A z Witkiem to ile przytyłas?
Cass a moze jakis probiotyk jej podaj???? I gratuluje pierwszego spacerku:)))

Kropka powiedz mi czy ostatnio szłaś ze swoim M i corcią Bydgoską -koło Lidla????

reklama
Czarna, małej się odbija normalnie, espumisan odstawiłam na drugi dzień jak i wszystkie witaminy itd i nic, raczej nie mogłam przeziębić bo nigdzie prawie się nie ruszam..
A my dzisiaj zaliczyłyśmy pierwszy spacer taka piękna pogoda :-)

Faktycznie super pogoda. Korzystaj ze spacerków, my z Nikim też biegamy na dwór:tak::tak:

Znacie może jakiś sposób na przytycie w ciąży?

Ja znam sposób SŁODYCZE :tak::tak::tak:
Ja niestety muszę pilnować swojej wagi, żeby nie utyć jak z Nikosiem (jak SŁoŃ)
Dziś w 7 m-cu ważę i wyglądam jak w 3 m-cu pierwszej ciąży!
Dziś w końcu zrobiłam glukozę. Nadal mi niedobrze po wypiciu tego świństwa. Odechciało mi się słodyczy!!! Na chwilę ;-);-);-)

U nas dzisiejsza noc jeszcze gorsza niż wszystkie poprzednie, cała przy cycu z prężeniem wykręcanie stękaniem i wrzaskiem :-(
Probiotyki już dajemy, dzisiaj dzwoniłam do pediatry, zapisała dodatkowo jakiś Debridat, zobaczymy czy coś to da... ja już nie mam siły...

:-D:-D:-D:-DDZIEWCZYNY MAM PRACE!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Jezzzzu jak sie ciesze, takiego dola miałam ostatnio bo nie mogłam nic znależć, jeszcze przedwczoraj latałam po mieście i roznosilam moje cv, i nie było szans (w tesco oprócz mojego podania maja jeszcze 100 innych:szok:) totalnie załamana byłam a tu tego samego dnia zadzwoniła kumpela ze umówiła mnie na rozmowe kwalifikacyjna do Ibi ale koło nomi.... no i zostalam przyjęta!!!!! Teraz tylko porobię badania do pracy i moge zaczynac :tak: Wiem ze może to nie jest jakaś super robota bo będę na kasie siedziec, ale ja poprostu chce zacząć pracować i zarabiać, i mieć swój grosz w kieszeni. A tak sie martwiłam ze nie bede miała za co prezenu kupić na świeta i na urodziny (Julka i mój R maja urodziny w grudniu do tego jeszcze swieta...) Jak ja sie ciesze:-D:-D:-D

Czarna tak to napewno bylam ja:tak:

kropka super-ciesze sie razem z Toba :-)
a ja chciałabym Wam pokazać moje skarby-nie miałyście jeszcze okazji ich zobaczyć :-)

Filipek lat 6 i 2 miesiące (prawie)
P1050151.jpg

Oliwka 1 rok i 9 miesięcy (prawie)

P1050104.jpg

Oto moje największe szczęścia na świecie:tak::tak::tak::tak:

U nas dzisiejsza noc jeszcze gorsza niż wszystkie poprzednie, cała przy cycu z prężeniem wykręcanie stękaniem i wrzaskiem :-(
Probiotyki już dajemy, dzisiaj dzwoniłam do pediatry, zapisała dodatkowo jakiś Debridat, zobaczymy czy coś to da... ja już nie mam siły...

Cass a próbowałaś tego WINDI Kateter rektalny dla niemowląt, ja zamierzam to kupić jak będzie taka potrzeba jak u Was. Jestem duchem z Tobą, zmęczenie i stres.:no: Oby jak najszybciej minęłt te bóle:tak::tak:

Jezzzzu jak sie ciesze, takiego dola miałam ostatnio bo nie mogłam nic znależć, jeszcze przedwczoraj latałam po mieście i roznosilam moje cv, i nie było szans (w tesco oprócz mojego podania maja jeszcze 100 innych:szok:) totalnie załamana byłam a tu tego samego dnia zadzwoniła kumpela ze umówiła mnie na rozmowe kwalifikacyjna do Ibi ale koło nomi.... no i zostalam przyjęta!!!!! Teraz tylko porobię badania do pracy i moge zaczynac :tak: Wiem ze może to nie jest jakaś super robota bo będę na kasie siedziec, ale ja poprostu chce zacząć pracować i zarabiać, i mieć swój grosz w kieszeni. A tak sie martwiłam ze nie bede miała za co prezenu kupić na świeta i na urodziny (Julka i mój R maja urodziny w grudniu do tego jeszcze swieta...) Jak ja sie ciesze:-D:-D:-D

Kropka wielkie gratulacje :tak::tak: Rozumiem Cię doskonale. Na dobry początek :tak::tak: Ja też będę za jakiś czas szukać pracy...

kropka super-ciesze sie razem z Toba :-)
a ja chciałabym Wam pokazać moje skarby-nie miałyście jeszcze okazji ich zobaczyć :-)

Filipek lat 6 i 2 miesiące (prawie)
Zobacz załącznik 295591

Oliwka 1 rok i 9 miesięcy (prawie)

Zobacz załącznik 295592

Oto moje największe szczęścia na świecie:tak::tak::tak::tak:

Magda śliczne te Twoje skarby. Pozdrawiam:-D:-D:-D

Cass a próbowałaś tego WINDI Kateter rektalny dla niemowląt

Jakoś się tego boję... dzisiaj jakby trochę lepiej, nocka dalej nieprzespana ale mała przestała tak stękać i się prężyć i teraz śpi spokojnie-jest nadzieja :-) Dzisiaj była położna z wagą.. Maja waży już 4250!!! A wychodząc ze szpitala ważyła 3370.. czyli w niecałe 3 tyg. przytyła aż 880 g, wow, żarłok mały :-)
Zuzę znów jakieś przeziębienie bierze, mnie chyba też bo coś w gardle drapie :-( chyba jakieś Tantum Verde sobie zapodam.

A z pracą faktycznie lekko nie jest, ja póki co jestem bezpieczna no chyba że się okaże że mafia philips zechce się ze mną pożegnać za pół roku... bo różne rzeczy się słyszy, ale o tym będę myśleć później :-)

reklama
A ja w końcu uziemiona w domu jestem. Witek wczoraj był marudny, a od rana ma 38 st. kaszel i katar :szok::eek: Matko, czy tego dzieciaka choróbska nigdy już nie opuszczą? :baffled: Mam nadzieję, że uda mi się go do niedzieli podleczyć, bo od niedzieli mieliśmy zacząć jeździć po cmentarzach :eek: Najpierw do moich dziadków (60 km od Piły), a w poniedzialek w samej Pile. Hmm, muszę przemyśleć sprawę stawiania mu baniek.

Monika eee a co lekarz mówi??????? Bo skoro ciaża jest prawidłowa!!!! malutka rozwija sie prawidłowo!!! to czym się przejmować??????????? Proszę Cię przestać tym sie stresować bo tym to na pewno małej zaszkodzisz!!!!
A z Witkiem to ile przytyłas?

Z Witkiem przytyłam też nie dużo bo 10 kg, ale zdecydowanie wszystko odbywało się lepiej, tycie stopniowe, wyniki jak najbardziej prawidlowe. Nawet ciśnienie mi się podwyższyło do normalnego. A teraz Najpierw nic nie tyłam, potem zaczęłam ale niewiele, wyniki też gorsze, a ciśnienie jakbym w ogóle w ciąży nie była (100/60 miałam ostatnio) :no: Gdyby nie to, że mała się rusza i ginek widział ja na USG to bym zaczęła myśleć, żę mam ciążę urojoną ;-)

Moje gratulacje! W końcu nabierzesz wiary w siebie :-D Od kiedy zaczynasz?
Masz już pomysł co zrobisz z córcią?

Magda, śliczne te twoje Skarby :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry