Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj zostawiłam Witka z babcią na godzinkę i poszłam zrobić zakupy do Intermarche i wróciłam z dwoma ciężkimi siatkami. Teściowa oczywiście ochrzaniła mnie za dźwiganie, ale żeby sama zaproponowała zrobienie mi zakupów to już nie 
Zresztą zanim bym jej wytłumaczyła co ma mi kupić (np. podkłady poporodowe, leki na zgagę, pastę do zębów dla Witka, wędlinę itp.) to po pierwsze kupiłaby mi nie to co chcialam a po drugie szybciej bym sklepy obskoczyła i taniej zakupy by mi wyszły
;-) Ale zgryźliwa jestem 

Wczoraj kumpela mi oddała wersję wydrukowaną, więc muszę odświeżyć sobie pamięć w niektórych sprawach
;-)

Mam pytanie do podwójnych mamuś. Jak najlepiej poukładać rytm dnia dwójki dzieci: tego starszego i tego nowonarodzonego? Czy bardzo ciężko jest przyzwyczaić nowo narodzone bejbi do hałasów starszych dzieci?
Zaczynam coraz częśćiej zastanawiać się jak to będzie kiedy maluszek wróci ze szpitala, a Witek będzie szalał w mieszkaniu (wiecie: głośne zabawy samochodami, granie na bębenku czy organkach, bieganie po mieszkaniu itp.).[/COLOR]