• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Bredzelek lol patrze na twój suwaczek i nie dowierzam!!!! Ale ten czas ...la :)))

Monika suer podejście a poród z osobą towarzyszącą a w szczególności z M to rewelacja!!!! Ja tylko Niki rodziłam sama (stare czasy) a pozostałą dwójkę z M i bez porównania!!!!
A po Witku nie masz łóżeczka??? Ja wkładki chyba bell używałam ale nie pamiętam

Rox a Ty gdzie ?????????????? Chyba się nie pogniewałaś???????? Ja to pisałam w żartach.

U nas stara bida:))) monotonia na całej linii:)))

reklama
Jesuu. Ten czas leci jak szalony.
Ja swoją torbę do szpitala zaczęłam pakować - Ale nie wiem czy mnie nie wywalą z małą walizką na kółkach :-D
W której połowa to rzeczy dla dziecka, a druga połowa podkłady poporodowe i na łózko - kupiłam swoje, dla komfortu.

Pogoda pod psem że się nawet wychodzić nie chce, do tego zniechęca mała ilość toalet po drodze :-D

A dziś wybory, trzeba na kogoś zagłosować tylko nie bardzo jest na kogo.

jestem jestem ale lekko zajęta a nawet lekko mocno zajęta
mam taki zapieprz na studiach ze Was podczytuje ale nie mam głowy nawet odpisać

w dodatku mam pewne problemy i SZUKAM pracy .. na popołudnia albo weekendy - jak byście coś widziały słyszały dajcie znac ..jakoś nie specjalnie mnie forma nawet interesuje

majcie sie ciepło ja postaram sie odzywać częsciej

Ja swoją torbę do szpitala zaczęłam pakować - Ale nie wiem czy mnie nie wywalą z małą walizką na kółkach :-D
W której połowa to rzeczy dla dziecka, a druga połowa podkłady poporodowe i na łózko - kupiłam swoje, dla komfortu.

Pogoda pod psem że się nawet wychodzić nie chce, do tego zniechęca mała ilość toalet po drodze :-D

Ja też mam małą walizkę, mam nadzieję że nie będzie problemów. Zresztą nie rozumiem tego. Bo ostatnio jak miałam torbę to walała się na podłodze rozbebeszona :-) nie miałam głowy do tego i zwrócono mi uwagę. A walizka przecież może stać nawet na parapecie i mało miejsca zajmie! Niech no mi ktoś tylko coś powie :wściekła/y::tak:
uduszę
Ja odkąd Dzidzia się wstawiła czuję się o niebo lepiej, lepiej niż w II trym. który uchodzi za najlepszy. A moja ochota na seks i jedzenie rosną i rosną i rosną!!!

Słońca życzę dużo i uśmiechu na nadchodzący tydzień:tak:;-);-):-):-)

Ostatnia edycja:
No to mam szpital. Cała nasza trójka przeziębiona :baffled: Tylko czemu znowu ja w najlepszym stanie jestem i muszę się chłopakami zajmować? :crazy: Witek ma straszny kaszel i katar i nie dałam go dp przedszkola :no: A mężulek rozłożył się całkiem :baffled:
W piątek u Witka w przedszkolu była tylko 7 dzieci :szok: Reszta rozchorowała się :szok::szok::szok::szok::szok:

Witkowe łóżeczko było już mocno zniszczone. Synek był chyba 3-cim dzieckiem, które je używało i dobił je na maxa :dry: Musieliśmy je wyrzucić :dry:

Bredzelek - dzięki za wiadomość :tak: A remontu to nie zazdroszczę :no: Ja wolałabym mieć to już za sobą :tak:

Rox, jak coś będę słyszeć to dam ci znać. A korepetycje cię urządzają? Co ty studiujesz, angielski?

monika angielski skonczyłam juz jakiś czas temu :) teraz historie :) korki jak najbardziej ale im młodsze dzieci tym lepiej - skończyłam przygotowywać do matury i NIGDY wiecej licealistów ! względnie gimnazjalisci :)) jak byś coś słyszała masz moje namiary :-)

ja nawet moge dziecmi popołudniu sie zajmować albo w weekend , prasować albo nawet sprzątać poprostu mnie przydusiło na amen i ambicje spakowałam w kartonik i schowałam na jakiś czas

A dziś wybory, trzeba na kogoś zagłosować tylko nie bardzo jest na kogo.
ja miałam do szpitala WIELKĄ torbę podróżną i nikt mi nic nie powiedział!!!! tam ładnie posegregowane rzeczy i finito. Jak włoży się pod łóżko to mogą nam skoczyć:)))

Monika Ja mam ale takie łóżeczko na kółeczkach ale jest tak do 5 miesiaca. Jeżeli Cię urządza mogę pożyczyć (bo trzymam dla wnuków KIEDYŚ!!!!) i zdrówka dla was!!!

Rox hmmm sama bym poszła do roboty najlepiej od 18. Juz myślałam aby zachaczyć do jakiegoś większego sklepu przy wykąłdaniu towaru itp

U nas nic nowego tzn dzieci szczekajace ale byłam u dr i praktycznie nic im nie jest więc luzik. po za tym OK:)

Ale sypie za oknem :szok: I zrobiło się coraz zimniej. Chyba zima idzie :baffled:
Moi panowie w domu. Mąż trochę lepiej się czuje, a synek coraz gorzej :baffled:

Rox, zakodowałam sobie w głowie. Jak będę coś wiedzieć to dam znać. A na razie proponuję ci rozwiesić ogłoszenia o korepetycjach bądź poszukać jakiś ofert pracy ze sprzątaniem w naszych pilskich gazetach.

Czarna, na razie czekam z tym łóżeczkiem. Gdyby jednak okazało się, że nic z tego nie będzie to zgłoszę się do ciebie.

Cześć wszystkim po tygodniu nieobecności.
Dzisiaj wyszłam z Majką ze szpitala, byłyśmy tam od ubiegłego wtorku, bo Majka miała zapalenie ucha i we wtorek wieczorem jechaliśmy na pogotowie z ropiejącym uchem. W sumie dobrze się stało bo porobili jej badania i okazał się że to co miała na buzi to był niezły mix, po pierwsze bakterie, te same co w uchu, do tego łojotokowe zapalenie skóry, do tego początek AZS no i żeby było ciekawiej: gronkowiec :-( na szczęście antybiotykiem zwalczyli wszystko i teraz Majeczka ma ładną buźkę. Niestety w USG małej wyszła jakaś torbiel na śledzionie czy cóś, sami nie wiedzą co to więc za 2 tyg kładziemy się znów na oddział na badania powtórne. Mówię wam, cyrk na kółkach.
Co do wkładek laktacyjnych, ja używałam bella mamma, ale teraz zmieniłam na Johnson's baby, są lepsze i nie przemakają. 50 szt kosztuje 16 zł w tesco.
Dziewczyny nie bierzcie podkładów poporodowych do szpitala, oni tam dają ile się chce. Przy okazji, zostały mi dwie czy trzy paczki, oddam za darmo jakby któraś chciała bo zajmują mi miejsce tylko.
To tyle na dziś, pozdrawiam Was wszystkie :-)

reklama
cass ale przygody. skad takie dziadostwo na raz?
Ja kupilam sobie podklady, bo nie lubie sie prosic, a na poporodowym podklady leza na ladzie w dyzurce pielegniarek.
W sumie lepszym miejscem bylaby toaleta i pokoje no ale chyba sie boja ze beda krasc czy cos. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry