reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Kliwia my usg bioderek mieliśmy jak Boo skonczyl 3 miesiace , Naumczyk stwierdził ze to najlepszy moment bo ... stawy już w panewkach były i kolejną wizytę mamy 24 stycznia tego roku (mieliśmy sie stawic jak Boo zacznie chodzić... zagapiłam sie i idziemy 2 miechy później ) ... a tak jak stawy nie sa w panewkach to co chwile kontrola ...bleee

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Witku i jeszcze samych radości i zdrówka z okazji urodzin​

U nas nic nowego;-) ale pojawiam się abyście mnie nie zapomniały:-p:-p:-D:-D

Dziękuję wam bardzo w imieniu Witka :-D:-D Przeżyliśmy ten Wielkki dzień :tak:Wituś dostał trochę prezentów, z których najbardziej podoba mu się laptop :eek: i "locki Ledo" (czyt. klocki Lego) :-D:-D
Ja nadal w dwupaku, ale teraz to już niech się mała rodzi :tak:;-) Wyczekała do urodzin braciszka i chwała jej za to :cool2:

Ja też się dołączam do życzeń dla Witka:tak::tak::tak:
No i mam nadzieję że lada chwila doczeka się :-D:-Dślicznej siostrzyczki!!!

A u nas super, dajemy radę, odsypiamy i odpoczywamy. Wczoraj mieliśmy małą imprezkę pępkowe i Miłoszkowi aż odpadł pępek :-D:-D
Pozdrowionka

Bredzelek, ten pępek odpadł z wrażenia, że go opijacie :-D:-D:-D:-D Świetnie, że zaczynacie wracać z Miłoszkiem do "normalnego" świata ;-) Ten początek jest zawsze mega trudny.

reklama
Witam wszystkie forumowiczki:-)
Chciałam Was prosić o opinię.
Otóż zajmuję się fotografią....jak myślicie czy w Pile byłyby chętne kobiety na sesję fotograficzną z brzuszkiem albo dzieciaczkami? Czy wy byłybyście chętne?
Pytam tylko teoretycznie.
Pozdrawiam:-)

Do góry