• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Ja też się dołączam do życzeń dla Witka:tak::tak::tak:
No i mam nadzieję że lada chwila doczeka się :-D:-Dślicznej siostrzyczki!!!

A u nas super, dajemy radę, odsypiamy i odpoczywamy. Wczoraj mieliśmy małą imprezkę pępkowe i Miłoszkowi aż odpadł pępek :-D:-D
Pozdrowionka
super że tak sobie dzielnie radzicie!!!

Monika i jak tam sytuacja na froncie???? Jutro masz gina nie????

nikha bylyby chetne, jesli zdjecia bylyby dobre.
Sama mam taka sesje z brzucholem na pamiatke :-D

Sto lat dla Witka! :-)

Ja wczoraj pierwszy raz z mala sama caly dzien. Maz wrocil do pracy. Przezylam jakos, nawet wyszlam na spacer - zanim sie wygramolilam to bylo grubo po 12 :-D Mala jeszcze nie ma jakotakiego rytmu. wiec ciezko mi wycyrklowac. ale lazilam w ta piekna pogode 2h :]
Zaczelismy 5 ttydzien i mala ma chyba skosk rozowjowy - ciagle wisi na cycu i ciumka ale nie lyka nic. A jak nadusze na sutka to mleko sika. Wiec nie wiem o co cjej chodzi, a pozniej sie drze ze glodna. Dzis wisiala 2,5h na cycu. bosh
teraz jej wlaczylam relaksacyjna nute i chyba zasnela w lozeczku.

Monika i jak tam sytuacja na froncie???? Jutro masz gina nie????

Nadal w domu i na chodzie :tak:;-):-D Choć mi już na prawdę jest ciężko. Brzuchol twardy prawie non stop, ale skurczy mało :dry: Zobaczymy jutro u gina.

Jutro w ogóle mam zwariowany dzień: o 14 ginek, od 15:30 kolęda, a po 17 mamy odebrać strój na bal karnawałowy :baffled: Sporo tego jak na jeden dzień ;-) Nie wspominając już o terminie porodu :-D:-D:-D

Nikha, witaj! Co u was słychać? Jeśli chodzi o zdjęcia to pewnie byłyby zainteresowane kobitki. Podejrzewam tylko, że musiałyby być pewne dobrej jakości sesji i tego w jakich warunkach jest robiona :tak: Ja sama chyba bym się nie zdecydowała :no: Jakoś nie lubię rozbierać się przy obcych :zawstydzona/y:

Jeśli chodzi o fotki w ciąży to super sprawa :-D, kiedyś sama szukałam fotografa i znalazłam w Poznaniu !!! Interesujące są też sesje już z dziećmi, takie różne pozowane i spontaniczne co by można w dużym formacie na ścianie powiesić!!. Ja sama lubię fotografować i zawsze marzyła mi się szkoła, ale nic z tego nie wyszło. :no:

Monika77 te ostatnie chwile ciężkie wiem
:tak:, ale czasem chciałoby się choć na chwile wsadzić dzidzię do brzuszka :-D:-D:-D:zawstydzona/y: i odsapnąć.
Mamy ciągle akcje "KOLKA" i mało co pomaga, a jem grzeczne rzeczy zwłaszcza że boję się ataku woreczka:-(

Trzymam kciuki za Ciebie Moni:tak::tak::tak::happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry