reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Hejka
U nas weekend wyjazdowy do dziadków z racji ich święta. Dziś Laura w przedszkolu świętowała ten dzień z dziadkami i było cudownie!!! (ja jako fotograf robiłam)

Monika, gratulacje, a nie mówiłam że urodzisz w moje urodziny :-)

Maja wita Maję :-)

Spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN:))))

Rox i dla Twojego Synka
DUŻO UŚMIECHU NACODZIEŃ ZDRÓWKA I OBY ROZWIJAŁ SIĘ DALEJ TAK JAK SIĘ ROZWIJAŁ DO TEJ PORY
Dawaj zdjecia z roczku, robiliście wróżby??? co mały wybrał

Mamstu a jak wiem dlaczego Maja a nie Roksanka:)))) a moze Ty swoje foty wrzucisz i dzieciaczków:))

ps używacie NK?????

Czarna, dzięki dzięki :-)

A u nas idzie ząbek, jeszcze się nie przebił ale dziąsła już spuchnięte i w jednym miejscu zaczerwienione na dole ;-)

A ja aktualnie poszukuję wszelkiego rodzaju kursów szycia w postaci książek, gazet itp oraz wykrojów, bo buchnęłam mamie maszynę do szycia i mam zamiar się nauczyć :-)
Jeśli któraś posiada jakieś pomoce to ja bardzo chętnie :-)

odebralismy pesel :-D jaki dziwny. ciezko bedzie mi sie go nauczyc :-D

a mowilam wam, ze przez porod i pierwsze dni pelne wrazen z maluchem zapomnialam ppinu do karty platniczej? hahaha musialam nowy wniosek o pin napisac, bo taka skleroza ze nie wiem mnie dopadla i 6 prob mialam i D*** :-D ale juz mam nowy pin i moge kupowac :-D

na zlobek tez nie mamy co liczyc, bo poki co nie pracuje, wnioski on line skladane sa w marcu, a zlobek od wrzesnia, a nie wiem czy do wrzesnia pracowac nie bede ech. no nic mowi sie trudno.

Jeszcze raz tym razem na forum gratulacje dla Moniki i Majuni:tak::tak::-)

Ja właśnie powracam z łóżka, byłam chora i nieżywa z wielką gorączką, ale wygrałam.

Jednak Nikoś właśnie dostał gorączk
:no::no:i, ech ... bidulek leży rozpalony. Już chyba wolę jak łobuzuje.

Espumisan pomógł na kolki, rozbija brzuszkowe bąbelki jak burza
:tak:

Pozdrawiam

Postaram się wgrać jakieś fotki niebawem

kliwia składaj wniosek do żłobka !! tym bardziej jako bezrobotna !!! a wlaśnie jak się zapisać on-line? jest jakaś stronka czy jakoś takoś ? bo szukam i sierota nie widzę :-)

brędzelek dobrze ześ zdrowa i ze pierdzioszki idą i wzdęć nie ma ... zdrówka dla Nikosia

cass no to raz jeszcze - oby wyszedł szybko i bezboleśnie

czarna urodzinek niet .. long story ....
ja też chcę wiedzieć dlaczemu Maja a nie Roxy ;-)

a co do NK to zaglądam :-) a częsciej bywam na Facebook'u

mozna mnie łatwo znaleźć - ale nie będe tu danymi swymi 'rzucac'

Zuza ma anginę.. 21 marca idziemy wywalić migdałka.. A w przedszkolu powiało chorobami dzisiaj w maluszkach u Zuzi podobno tylko 10 dzieciaczków, głównie przeziębienia i jedna ospa...

reklama
rox bylam dzis w zlobku i pani od razu zaznaczyla ze rodzice musza oboje pracowac, by w ogole rozpatrzyli wniosek.
Wnisoki beda do skladania on line, informacji trzeba szukac w marcu - najalepiej to juz od konca lutego na stronie miasta i zlobka

Do góry