Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka wiecie moze co z Monią kiedy wychodzi????
to zdrówka i oby udało nam sie w końcu poznać w realuTo może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)
Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?

ale właśnie jestem na etapie szycia kostiumu na bal przebierańców dla Laury;-)

Dla zainteresowanych :-)
Monia jest juz w domu, Ale nie ma dostepu do neta, bo komp im siadł :-( Mała szaleje w nocy, dniami odsypia :-)
Pozdrawiam z Wałcza :-)

To może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)
Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?
Dla zainteresowanych :-)
Monia jest juz w domu, Ale nie ma dostepu do neta, bo komp im siadł :-( Mała szaleje w nocy, dniami odsypia :-)
Pozdrawiam z Wałcza :-)

a oto wiadomość od Monisi :-)
o 11.52 przyszła na świat Maja Wiktoria. Mała ma 3250 gram i 54 cm. dostała 9 i 10 pkt. Ponoć podobna do Witka
Super!
i też mamy z nim lekki sajgon. Na szczęście synuś jest kochany i bardzo troskliwy. Jak Maja płacze w dzień to siada przy niej i śpiewa jej "Aaa, kotki dwa..."
i daje jej buziaki. Etap zazdrości był przez dwa pierwsze dni. No i najważniejsze, że w nocy synek ładnie śpi 
;-)
Notabene, w pokoju szpitalnym leżałam z jedną Roksaną
To druga kobieta o tym imieniu jaką ostatnio poznałam ;-)